• 17-08-2025, 17:21:47
    #1
    Arkadaşlar artık dışarıdan yemek yeme işi bitmiştir. Herkes hileci herkes do.landırıcı olmuş. 2 ay önce kardeşim 2 kere ben bugün 1 kere zehirlendim. Yazıklar olsun kazandıklarınız zehir zıkkım olsun insanın sağlığıyla oynuyor bu işletmeler. Tavuk tantuniden zehirlendim ishal ve ateşim çıktı. Şerefli onurlu kimse kalmamış yazıklar olsun.
  • 17-08-2025, 17:47:05
    #2
    En son disardan yemek yemegi 3 sene oldu sebebi ise 4 ayda 3 kere zehirlendim kullanilan yaglar malzemeler herseyden olabilir ama en son zehirlendikten sonra tovbe ettim canim birsey cekse ugrasirim ama yapar yerim disariya gore bazi yemekler pahali olabilir ugrastirabilir evde ama saglik hocam ne kattigini yedigini biliceksin
  • 17-08-2025, 18:07:42
    #3
  • 17-08-2025, 18:19:05
    #4
    Eskiden gönül rahatlığı ile söylerdim ama artık belli başlı şeyler dışında söylemiyorum.
    Tavuk zaten çabuk bozulan bir yiyecek. Tavuk döner gibi bir şey alacaksan eğer dükkanın konumu yani sirkilasyonu , yorumlarına bakın.
    Soslu vs almamak daha iyi çünkü bozuk yada kötü et sos ile üstü örtülebilir.

    Bayadır son 1 senedir dışardan döner söylemedim , zehirlenme bir yana hijjenlerine'de güvenim yok.