Fakirlere Soruyorum
68
●3.932
- 10-07-2025, 08:17:07Bence şu an günümüzde orta segment bir araba üst segment bir telefon kullanmak zenginlik değil ama çok bu gözle bakılıyor bu hali vakti yerinde olmaktır.
Benim nezdimde zenginlik birşeyi fiyatına bakmadan aldığın zaman başlar. Hali vakti yerinde olmayı zenginlikle karıştırıyor bizim milletimiz.
Aylık allaha şükür 60-70 gibi bir kazancım var harcamalardan hariç 30 vs kenara atabiliyorum başlığı üzerime alındım katkıda bulundum iyi forumlar. - 10-07-2025, 09:35:473 fabrika yöneten
Sayısız arabası olan
Oteli olan
Restoranı olan
Villa mı desem tripleks mı desem huvuzlu olan
Adana'nın en serin yerine keza villa yapan
Villalar yapıp satan
Patronumu etiketlemek isterdim ama üye değil galiba çünkü çok fakir bilmiyordur r10 gibi bir platform olduğunu - 10-07-2025, 11:07:44Para kazanmak için sağlığını harcarsın
Sağlıklı olmak içinde paranı harcarsın - 10-07-2025, 11:19:07Benim için zenginlik sağlık ve bulundugun hayattan memnuniyettir. Parayla satın alınabilen herşeyin daha iyisi her zaman oluyor. Bir sonu oldugunu düşünmüyorum. Bu devirde 1 ev 1 araba ve sağlıklı olan kişi zengindir. Hele bide mutlu bi ailesi varsa tadından yenmez.
- 10-07-2025, 11:23:48- Cocuklarima yetebildigim kadar adamım.
- Onların istek ve arzularına cevap verebildigim her an dünyanın en zengin insanı benim.
- Sağlık, sıhhat, ellerin, ayakların,mutluluk, huzur, aşk - meşk vs. vs. O kadar önemsiz ki!
Her istediklerini yaparken bir anda onların istediği çok küçük basit şeyleri bile yapamadiğimda ( geçen sene ) çok iyi tecrübe ettim ve anladım bunu.
Onlara yok dedigimde elim ayagim sağlığım olmasın.Gerek yok zaten yaşamak istemiyorsun o an.
Aşkin mutluluğun namin şanin şöhretin olmasın.Bunlarada gerek duymuyorsun O an.
En azından benim için bu böyle arkadaşlar. Tamamen onlara adadım kendimi. Kendim için toz tanesi istemiyorum almiyorumda zaten.
Sevgiler saygılar.