• 28-06-2025, 13:21:12
    #2
  • 28-06-2025, 13:22:54
    #3
    Ümit Özdağ kadar delikanlı davasına sahip çıkan siyasetçi görmedim. Adamı hukuksuz yere aylardır içeride yatırdılar ona rağmen çıkar çıkmaz korkup davasını satmadı.
  • 28-06-2025, 13:23:28
    #4
    erginaltintas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle



  • 28-06-2025, 13:26:37
    #6
    Allah başımızdan eksik etmesin.
    Bana göre büyük bir siyasetçi.
  • 28-06-2025, 13:40:05
    #7
    Severiz. Fikirlerine katılırız. Takdir ederiz. Ama yine de tedbirli izleriz.
  • 28-06-2025, 15:27:25
    #8
    Türkçüyüm, Atatürkçüyüm ancak destekleme sebebim sadece ideolojim değil. Ülkenin tam olarak refaha kavuşması için en az 5 yıl ona ihtiyacımız var, 5 yıl yönetsin sonra isterse çekilsin kenara, çok radikal ve katı bir yönetime ihtiyacımız var kısa sürede olsa çok taviz verildi bazı konularda
  • 28-06-2025, 22:58:10
    #9
    İlkeleri Atatürk çizgisi gibi görünse de kendisini bir türlü sevemedim bir Atatürk milliyetçisi olmama rağmen.

    Tamamen Türkiye siyasetine ayak uydurmuş bir siyasetçi algısı var benim gözümde. Türkiye Cumhuriyeti'nin tek sorunu sığınmacılar ya da terör değil. Sanki ülkede her şey güllükgülistanlıkmış gibi yalnızca özellikle belli bir kitlenin Türkçülük hassasiyeti üzerinden yani yumuşak karnından oy beklemeleri komik ve biz bu adamlardan bizi kurtarmalarını bekliyoruz.

    Ne ekonomi ne eğitim ne adalet yalnızca sığınmacılar. E tamam sığınmacıları gönderdik de diğer konular ne olacak? Parti kadrosuna bakıyorsun yine aynı donanımlı bir kadro yok.

    Biraz daha gözlemlemeye devam ediyorum. Etliye sütlüye karışmamaya çalışan Mansur'un da üstünü çizeceğim az kaldı. Türk milliyetçileri de özellikle aynı şekilde ilerlerse, sandığa gitmeyi düşünmüyorum artık.
    • Almeba
    Almeba bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.