Arkadaşlar selam,
Gerek hizmet ararken gerek destek alırken buradaki içeriklerden çok faydalandım. Ama bazı firmaların tavırları gerçekten insanı soğutuyor. Hakkıyla cevap veren firmalara yarıca teşekkür ediyorum.
1.cisi Arkadaş narenciye arıyoruz adam salatıkla geliyor.
Adam açık açık yazmış ne istediğini: “Şu işlemcili, şu lokasyonda, şu özellikte bir sunucu arıyorum.”
Altına gelen cevap: “Merhaba, bizde şöyle bir ürün var, sitemizden bakabilirsiniz.”
Arkadaş sen önce yazılanı bir oku, anlamaya çalış. Talep edilenle sunduğun ürün arasında dağlar kadar fark var.Sen ne sunduğunu bilmiyorsun, ben sana nasıl güveneyim?
2.cisi daha beter DM attım yada sadece DM atanlar
Altına yazıyor: "DM attım."
DM’ye bakıyoruz, “WhatsApp’tan yazarsanız yardımcı oluruz.” Yani kusura bakmayın bu neyin kafası? Burası forum ayrıca
Ben hizmet arıyorum, siz ürün satıyorsunuz ama neden buradan konusamıyoruz? Kusura bakmayın ama varsa teklifiniz açık açık yazın.
Ben şunu anlıyorum, bugün baktığınızda hosting firması kurması eskisine göre daha kolay. Hazır panel, hazır tasarım, reseller paketi tamam. Ama sorun şu ki, altyapıyı yönetme, müşteri desteği verme,deneyim hepsi başlı başına bir gereksinim ve maliyet. Ayrıca satışta ayrı bir maliyet burada ürünlerinize bakıp istenen ürünü yazmaya üşenmemek lazım. Siz forumdan müşteri kazanmayı düşünüyorsanız burada vakit geçirmelisiniz veya bilgili birisini görevlendirmeniz lazım.
Bilmiyorum belkide bana böyle çok geldi ama rica ediyorum, benim gibi birçok arkadaşta yaşıyor tüm firmalar için demiyorum ama bu kolaycı arkadaşlar özen gösterseler daha güzel olmaz mı ?
Firmalaradan Ricam Var.
2
●142
- 26-06-2025, 13:31:21Eskiden abilerimiz r10 kullandığında çok özenirdim. Topluluk çok saygılı ve nadide bir oluşumdu şimdi de elbette öyle topluluk ama biraz şimdi toxiclikle ilerleyenler daha baskın... Çamur at izi kalsın - baltalama vsvs umarım düzelir 😊