www.abercrombie.com adresinden orjinal satın alabilirsiniz fakat Türkiye'de orjinali yok.
Bakırköy - Capacity'de satılıyor fakat onlar da orjinal değil.Pazarda bile satılıyormuş...
Nedir bu Abercrombie Bolluğu ?
24
●4.382
- 03-09-2009, 01:28:06Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Varsa sitesini veya mağaza adresini öğrenebilir miyim ?eub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-12-2009, 03:47:02orjinal satıyorum diyene gülücük atın geçin 1. 2. kalite çakmaları, cakma da olsa bazıları güzel kaliteli cıkıyor çinden gelenler özellikle, orjinalleri zaten ancak amcası teyzesi yada kendisi 1 2 parça bir şey getirtmişse, denk gelirse hesabı yani, ggde resimlerde gördüğünüz ürünlere felan asla aldanmayın bir boxer fiyatı 2 sene önce amerika magazasında 49$'dı düşünün yani.
Mersin forumda mağazası acılmış, geçen gün önünden geçtim yine gidip inceleyeceğim herhalde koskoca forumda magaza faturalı iş yapan adam da çakma mal satmıyordur. ama abercrombie nazlı markaydı hiçbir yerde bayilik actırmıyordu var bi yamukluk ama bakalım - 12-12-2009, 13:40:24Merter'de üretiliyor dünyaya satılıyor
) orijinali istanbul'da sadece Capacity'de mevcut...
- 12-12-2009, 14:11:48http://www.abercrombie.com/webapp/wc...-1_38798_12202 250 $ güzel hırka yanlız
- 12-12-2009, 14:17:11Üyeliği durdurulduParasıda güzelmiş Kardeş.heLLoFtHewoLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
) orijinali istanbul'da sadece Capacity'de mevcut...