• 18-05-2025, 00:19:13
    #19
    Onlarca icecek türü varken neden illa alkole yoneliyorsunuz. Hiç içmedim. İçmeyi de düşünmüyorum.
    Bu söylediğim dinle alakalı değil. Alkolün yüzlerce sağlık sorununa sebep olduğunu biliyorum.
  • 18-05-2025, 00:31:31
    #20
    nörapatiniz var muhtemelen. metobolizma ve beslenme sorununuzda tetikleyebilir.buda kas ve sinir sistemlerini etkiler.yanma,uyuşma,az veya şiddetli ağrılar yapabilir. çok dikkat edin; kısmi felç olmaya kadar gidebilir bu durum. öncelikle kan ve idrar tahlini yaptırın. alkolüde bırakacaksınız zaten. geçmiş olsun.
  • 18-05-2025, 01:02:49
    #21
    Hocam sanki karaciğer ile alakalı bir durum olabilir mi?
  • 18-05-2025, 13:28:30
    #22
    Alkol İntoleransı muhtemel ama tıbbi olarak doktora görünüp ataştırsanız daha iyi olur. Bol su tüketin ve doktorunuz hastalığınıza göre önerdiği ilaçları kullanın
    Kendi kendine çözülecek bir sorun değil ve muhtemelen alkolü komple azaltmanız/bırakmanız gerekebilir özellikle sinir sıkışmasıyla ilgiliyse (içten yanma dediğiniz şey sinirlerle ilgili olma ihtimalini arttırıyor).
  • 18-05-2025, 13:33:46
    #23
    Çok fazla alkol tüketimi de zehir etkisi yapabilir, sinir dokularını zedeleyebilir. Aşırı alkol tüketimi sonucunda alkolik nöropati denilen durum oluşabilir. Alkolik nöropatide kol, bacak, el ve ayaklarda yanma, karıncalanma, iğnelenme, uyuşma şikayetleri görülür. İlerleyen sürelerde daha büyük sorunlar açabilir. Bu tarz durumlarda check up yapılmalı ve alkol tüketimi sonlandırılmalıdır.

    Hocam dikkat edin bence tamamen bırakın.
  • 18-05-2025, 20:28:03
    #24
    bende r10 acili arıyordum buldum