Bir kimlik veya numaraya kaydettirmeden direkt ülkeye kaydını yapmak ne demek? Bunu açıklayabilir misin?
Telekominikasyon dairesine kaydettiriliyor galiba imei adreslerimiz. O adrese kaydettiriyoruz yani. Önceden Kimligine işliyorlardı veya telefon numarana işliyorlardı. sadece o numarada kullanıyodun artık öyle degil
Bu arkadaşların modeli böyle hocam, işleri düşünce bizden kralı şirini olmaz. Birde Allah göstermesin bizim onlara bir işimiz düşse o zaman görün mevzuyu. Birde ayrıştırmıyorum yazmış bir yorumunda yıllarca Kıbrısta yaşadım maalesef ki sevmezler ve ayrıştırırlar.
Bi yerde eksik yada yanlış bilgi var gibi ama neyse. Şuanda 16e getirdiğini düşünerek bize kaç para olacak 4+4 mü olacak herkesin anlamak istediği bu aslında.
[QUOTE4=Faruk TURGUT;1089208799]Bi yerde eksik yada yanlış bilgi var gibi ama neyse. Şuanda 16e getirdiğini düşünerek bize kaç para olacak 4+4 mü olacak herkesin anlamak istediği bu aslında.[/QUOTE]
Kankam 46 bine alıyorsam sana 40 bin kar koyup 86 bine satıcam kısacası neyini anlamadım bunun. yapıyorum zaten
Global garanti dediğiniz telefonun normal servis garantisi sanırım, bilmediğimden soruyorum yani telefon 90 gün sonra kapanmayacak mı imei kayıt işleme aşamasını nasıl yapıyorsunuz
Ben buradan Telefon alıyorum. Ve havaalanından türkiyeye geciririrken avrupabirligi vatandaşı oldugum icin sanırım Türkiyeye Bir işi yada kimlik üstüne veya bir numara üstüne kaydettirmeden direkt ülkeye kaydını yaptırıp Apple garantili hale getirebiliyoruz cihazı. Global bir garantisi oluyor.
Selamlar.
Bu konu hakkında kesin bir bilgi var mı? AB vatandaşı bir çok müşterim var Türk asıllı , fakat TR'de kullanmak için cihazlarına kayıt yaptırdı hepsi.