Garanti mobil girebilen var mı ?
7
●332
- 02-05-2025, 17:13:24Merhaba. Sorun bende zannediyordum fakat genel bir sorunmuş sanırım. Marketlerde de çalışmıyor pos cihazları. Sizde de sorun var mı ?
- 02-05-2025, 17:17:39bu konuyu görünce girdim güncellenmesi gerekiyo dedi güncelledim şimdide internet bağlantınız olması gerekiyo diyo girmiyo
- 02-05-2025, 17:26:182 Saatten fazla süredir Türkiye'nin en büyük bankalarından birine erişemiyoruz.
Bugün maaş ödeme günü ve çalışan maaşlarını Garantiden ödüyorum, 2 saattir erişim yok. 17:00'ı da geçti FAST ücretini aşan işlemlerim var Pazartesiye kalacak.
Müşterilere yapmam gereken ödemelerim de kaldı, mobil şubeyi geçtim web sitesine de erişim yok.
Kurumsala giriş yapmaya çalışıyorum, telefonunuza mobil onay gönderildi diyor haliyle mobil onay gelmiyor, sms ile giriş yöntemi seçilmiyor. Hata üstüne hata, bugün gelen bir proformaya ödeme yapacağım 18 bin euro civarı. Ne euro alabildim ne başka bişey, pazartesi günü euro kuru artsa 5-10 bin TL zarar edeceğim.