Arabasız erkek şarjı %1 kalan telefona benzer skaaksa
13
●670
- 01-05-2025, 14:41:1029 yaşına gelmişim, 'Artık aklı başında zeki bi kadın arayışı içine gireyim' dedim, gittim öğretmenle sevgili oldum. Abi, istekler bitmiyor! Arabayı borç yüzünden sattım, yetmedi; araba kiralayalım derken cebimizde metalik para bile kalmadı. Gençler, benden size tavsiye: Sevgili ya da eş seçerken kendi kriterinize göre hareket edin. Kendi liginizin üstündeki kadınlarla baş etmek kolay değil. Gerçekten değil.
- 01-05-2025, 14:48:37Peki siz aklı başında zeki birisi misiniz? Buraya bu konuyu açarken bunu düşündünüz mü? Sevgili veya eşinizle olan sıkıntısınızı gidip kendisiyle konuşup çözmeye çalışın sağda solda birlikteliğinizde bulunan sıkıntıları dillendirmeyin
- 01-05-2025, 14:51:41boş yapıyorsun fuat off-topic'deyiz.isininbasinda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-05-2025, 14:55:30Ne bekliyordunuz ki romantik filmlerdeki gibi hayat standartlarını yüksekten sizin için aşağı çekmesini mi ? Sizin deyiminiz ile aklı başında bir insanın yapacağı tercih olacağını düşünmüyorum hele ki belirli bir yaştan sonra insanların gelecek planlamalarını yaparken maddiyatı ve hayat standartlarını düşünmesinden doğal bir durum yokmehmetabaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-05-2025, 14:55:31Öğretmen neyin Liginde tam olarak. Bence sınırlarınızı çizmelisiniz. İnsanlara gereğinden fazla taviz vermemelisiniz.
Sana aracını sattıran kadın sana ne sundu ? Mal varlığı mı var ? Zengin mi ? Öğretmen diye kendini Google Ceo'su mu zannediyor. 15 Yıl çalışıp biriktirirse 1 ev alabiliyor bu ülkede anca.
Sorun bence ülke geneli insanlarda.
Sosyal medyanın mı etkisinde kaldılar bilmiyorum. - 01-05-2025, 14:56:14"Boş yapmak" ne demek kardeşim? Kaç yaşında adamsın geç ayna karşısına kendine çeki düzen ver ilgi çekmek veya dikkat çekmek için meze ettiğiniz konuları önce bir tartın. Alacağın ilgi masaya yatırdığın şeye değer mi?
- 01-05-2025, 15:10:29Üyeliği durdurulduKadınların statüleri artıkça kiterlerine uygun adaylar azalır.
Ayrıca kadınların yaşı yükseldikçe değeri azalır.
Bu az sayıdaki erkek adaylar ise kadın seçerken güzelliğe gençliğe bakar, statüye bakmaz.
O yüzden erkeklerin önünde seçenek çok daha fazladır. Eş seçmesi daha kolaydır.
Kadınlar ise hem yaşlandıça hem de statü olarak yükseldikçe şansı azalır.
Evrim ağacı...