• 26-03-2025, 15:58:52
    #1
    Merhaba,
    Basit bir wordpress kurulu internet sitesinde sadece mailini kullandığım sitenin info@ mailine böyle bir uyarı geldi. Bu uyarıyı daha önce alanınız var mıdır? Bu uyarı gerçek bir uyarı mıdır, yoksa virüs müdür? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

  • 26-03-2025, 15:59:57
    #2
    Tabi ki virüs dikkat edin
  • 26-03-2025, 16:00:45
    #3
    donanim.net
    Scam hocam, dosyayı açtıysanız hızlı bir format ve şifre değişikliği yapmanızı tavsiye ederim.
  • 26-03-2025, 16:01:04
    #4
    Gerçek değil, ben dahil forumda bir çok arkadaşa geldi bu mail
  • 26-03-2025, 16:01:15
    #5
    virüs hocam. nette bakının. bende ufak çaplı bi kriz geçirdim yakın zamanda
  • 26-03-2025, 16:02:00
    #6
    Banada geldi bilgisayar macOS işletim sistemli dosyayı açamadım bir türlü sonrasında telefon bıraktım. En son aklıma geldi internette aratmak. gib.gov.tr mail kullanmışlar nasıl oluyor inanılır gibi değil.
  • 26-03-2025, 16:02:35
    #7
    Virüs olduğundan şüphem yok fakat mail adresi beni ikileme düşürdü Ekteki dosyayı açmadım. Teşekkür ederim bilgi için
  • 26-03-2025, 16:05:45
    #8
    Dikkatli olmak lazım. Umarım dosyayı açmadınız hocam
  • 26-03-2025, 16:08:38
    #9
    Bu mail adresini nasıl alabiliyorlar ki hocam?
    Ben de o halde meta adına mail göndereyim böyle bir dünya var mı