tüm güzergahları linkte var.sayfanın biraz aşağısında.
http://www.etu.edu.tr/index.php?page=51&lang=trtr
Çankaya'da Özel Yurt ?
11
●1.166
- 22-08-2009, 15:03:23Gözüme çarpan Bahçeliden servisin çok olması, emek-bahçelide ( özellikle emek tarafında ) hem yurt fazladır, hemde okula oldukça yakındır
TOBB ETÜ, kent merkezinin yakınında, ancak kentin stresinden uzakta bulunan Söğütözü mevkiindedir. Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ) ve Ankaray (Raylı Sistem), üniversiteye sadece 4.5 kilometre uzaklıktadır. Öğrencilerimizin ve personelimizin kampusa ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla, Ankaray'ın Bahçeli-Emek ve AŞTİ istasyonlarının bulunduğu güzergâh ile Sıhhiye güzergâhında günde yaklaşık 50 seferlik servis hizmeti verilmektedir.
Ankara son durak ( Aşti )'da o kadar çok yurt varki ordaki tüm sokaklarda bir yurtla karşılabilirsin. Hem güzel bir muhittir hemde okula çok yakın. Resimde Hamdullah Suphi İ.Ö.O'in olduğu bölgede çok fazla yurt var, onları gezebilirsin, hemde Aşti ( ankaray )'a 5dk yürüme mesafesi dahi yok. Ordan servisiyle ulaşım sağlarsın. Bahçeli durağındanda servisleri varmış, o taraflarda da büyük devlet yurtlarının yanında küçük büyüklü bir çok özel yurt bulabilirsiniz.