• 31-12-2024, 22:35:58
    #1
    Nefret ettim bu çağın insanından. Nefret ettim bu çağın araç sürücülerinden. Sokakta baktığım bir kedim daha öldü. Ne için? Bir tane şuursuz şeytani yaratığın sokak arasında araba denilen şeytani aletiyle son sürat geçtiği için. Keyfi yüzünden, umursamazlığı yüzünden, sorumsuzluğu yüzünden bir can gitti.

    Kibrit kutusu kadar yiyecekle dahi doyabilen bu küçük canlardan rahatsız olan, bu küçük canlara dikkat etmeyen, bu küçük canların yaşam alanlarına engel olan kim varsa topunun canı cehenneme! Kokuşmuş cahil insan ordunuzla dünyayı, doğayı, canları mahvediyorsunuz sadece!
  • 31-12-2024, 22:43:41
    #2
    Allah rahmet eylesin. Bazı insanlar bile isteyerek görse bile umursamaz halde sürüyorlar, bu tip insanlar umarım geberirler.
  • 31-12-2024, 22:46:33
    #3
    Bukadar kirli eziyet dolu bir dünya kedileri haketmiyor Kedi köpek gibi hayvanlari
    Bizim İçin Evet önemli ama o şahıs için belkide 1 dk bile düşündürüp vicdan azabı yapacak birşey değildir
    ALLAH Tüm sokak canlarının yardımcısinoksun
  • 31-12-2024, 22:47:59
    #4
    Hocam, haklısınız. Ben de evde 2 kedi, sokakta ise 10’dan fazla kedi besliyorum. Geçenlerde kendi aracımla baktığım kedilerden birine çarptım. Bazen kedilerde dalgınlık mı desem, şok mu desem, yolda giderken intihar eder gibi koşarak aracın önüne atlıyorlar. Sizin adınıza gerçekten üzüldüm.
  • 31-12-2024, 22:50:11
    #5
    Platin üye
    malesef bende bu konuda üzülüyorum dikkat ediyorum fakat evlatlarda çok dikkatsiz sağ sol bakmadan direk yola atlarlar
  • 31-12-2024, 23:03:02
    #6
    backlinkmatik.com
    O kadar hakli ki, o geri zekalilar kediye degil insana dahi carpabilir. 100 metrelik sokakta 60 70 hiza ulasmayi marifet saniyor beyinsiz mahlukatlar. sevgisiz ailesinin, bos beleş karakterinin ezikligini kendince oyle unutuyor işte, o sokakta bir hayvan, ya da yola firlayacak bir cocuk olabileceğini akil edecek beyin yok, hayatinda protein almamis ki, aile egitimi gormemis ki kafasi çalışsın... böylelerini askere alıp mayın olarak kullanmak lazim topluma diğer türlü zararlar
  • 31-12-2024, 23:07:37
    #7
    Kediler hiç sagına solluna kesinlikle bakmazlar yolun ortasına aniden firlarlar. Başın sağ olsun kedilerinizi sokkaa salmayın.
  • 31-12-2024, 23:46:52
    #8
    Kedi seven sokakda işyerimde besleyen biriyim, maalesef bende kedi ezdim hızımda çok yavaştı kaldırımda oynadığını gördüm temkinli şekilde geçerken arka tekerin tıktık ettiğini duyduğum an boynumdan aşağı kaynar sular boşaldı arabadan zorla indim can çekişiyordu dokunamadım başında oturup çok şiddetli bir acı çekmiştim. Bile isteye yapan kim varsa Allah belalarını versin.
    Bir hafta iştahım kesildi o gün arabamın bagajına mama koyup sokakta caddede müsait oldukca gördükce mama dağıttım, bu şekilde af diledim yavruda.
  • 01-01-2025, 00:15:17
    #9
    Hocam illa ki her zaman bile isteye çarpılmıyor.
    Çoğu zaman yavaş bile gitseniz aniden kedi yada köpek aracın önüne fırlıyor.
    Hayvanlarda insan, araba yada başka nesne bilinci yok. Hepsini farklı boyutlarda kendi türlerinden bir canlı olarak algılıyorlar.
    O yüzden de kimisi böyle kazalarda hayatını kaybedebiliyor.
    Başınız sağolsun.