Merhaba
Az önce (14:16 Saatinde)
+220 69648048 Numarasından SMS yöntemi ile tarafıma iletilen mesaj şu şekildeydi:
Yurtici kargo: koliniz adres nedeniyle gonderim merkezine iade edilmistir,tekrar gonderilebilmesi icin lutfen adresinizi guncelleyiniz!
https://qrco.de/bfXXFi
İşte Gelen mesajın ekran görüntüsü:
Hayır yani dolandırmaya bilgi çalmaya çalışıyorsunuz yaptığınız site attığınız mesaj hiç profesyonel değil. Oluşturduğunuz site açılmıyor bile d*landırıcının da böylesi yani.. Neyse işte linke tıklayınca açılan sayfa böyle
Komik Gerçekten
Belki de o link adres ve bilgi çalmak için değil bir banka sosyal medya sitesindeki açığı kullanarak cookie session login bilgisi çalmak, bazı uygulama ya da işletim sistemlerindeki açığı kullanarak truva atı, rootkit ya da virüs bulaştırmak içindir.
Böyle linklere meraktan bile tıklamak risk taşır. Yoksa siz sayfa görüntülenemiyor hatası görürken arkada cihazınızda bir şeyler çalıştırılıyor olabilir.