• 24-10-2024, 13:40:18
    #10
    Telefonunu çalıp pazaryeri uygulamalarının geçmişine bakmaya ne dersin? Hem istediğini hem ihtiyacı olanı almış olursun.
  • 24-10-2024, 13:48:09
    #11
    https://www.trendyol.com/powertec/tr...esi-p-34267212 buda güzel, ense faul sakal traşı olabilir.
  • 24-10-2024, 13:49:19
    #12
    yunuschavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Telefonunu çalıp pazaryeri uygulamalarının geçmişine bakmaya ne dersin? Hem istediğini hem ihtiyacı olanı almış olursun.
    Teşekkür ederim ama o telefonunu kaşıkçı elmasından bile iyi koruyor Ayrıca yakalırsam pek iyi sonuçları olmaz. Kızar yani, dersin ki dövse daha iyi .

    Ek olarak bana da aynısı yapılsa bende kızarım. O yüzden çalmak yok
  • 24-10-2024, 13:50:09
    #13
    mustafa63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.trendyol.com/powertec/tr...esi-p-34267212 buda güzel, ense faul sakal traşı olabilir.
    Aa bunun bi benzeri var. Ama bunun burun için olanı var mı? Burun kılları için bak o olabilir
  • 24-10-2024, 13:58:48
    #14
    Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar, yakın da doğum günü var. Böyle çok hediye sever biri değildir kendisi. Bütün gün işten sonra kanepesine geçer telefondan bir şeyler izler. Sigara kullanıyor. Böyle cüzdan, kalem, tarzı şeyleri de seviyor. Önerebileceğiniz ilginç bir şey var mı?
    Kiyafet, ayakkabi vs seylerin kullanim sureleri kalite dusuklugu sebebiyle artik cok az. Bu yuzden eger aksesuar seviyorsa isme ozel kartlik, cuzdan, bileklik, kolye, yuzuk veya saat alabilirsiniz. Sigara iciyorsa ya zippo ya da maddi durumunuz el veriyorsa s.t dupont cakmak bakabilirsiniz.
  • 24-10-2024, 13:59:14
    #15
    bir baba olarak baba kafasına yakın yorum yapayım;
    abidik gubidik süs püs şeyler almayın çünkü verilen paraya acıyacaktır hiç bir zaman sevmeyecektir.
    babalar genelde kendi ihtiyaçlarını hep en sona bırakır hatta ihtiyaç olarak bile görmez. kıyafet/ayakkabı yada temel iletişim araçları.
    babanızın sık kullandığı şeyleri inceleyip neyi yenilemesini gerektiğine karar verip alabilirsiniz.

    Örn:
    ben kendi annem ve babama genelde kışlık bot mont yada yaz aylarıysa güzel deri ayakkabı falan alırım.
    kış ayında bez ayakkabı giyiyor hadi gel alalım desen masraf olur diyor hadi ikna ettin fiyatları görüyor tansiyonu çıkıyor en iyisi süpriz yapmak parasını boşvertmek ve bilindik marka almayıp fiyatını tahmin etmesini sağlamamak
  • 24-10-2024, 14:03:25
    #16
    Saat alabilirsiniz , Saat Modelleri Hakkında Yardımcı Olabilirim.
  • 24-10-2024, 14:50:12
    #17
    sarktesbih.com buradaki ürünlere bi bakın bence hocam
  • 24-10-2024, 15:02:36
    #18
    Sade metalil bi saat al takar. Casio 1-1.5 K civarı bütçe sınırın yoksa tissot prx al ne gerek vardı der ama her özel günde takar .