• 21-10-2024, 05:00:32
    #82
    Bütün ümidim gençliktedir
    ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sayın admin, bazı kurallar suçsuz üyeleri mağdur edebiliyor, geçen forumdan biri bana sövdü, ben ban yedim, bence bazı kuralların düzenlenmesi gerekli. Hem küfür yiyip, hem şikayet konusu açtığım için ben ban yedim, bu kişiden ticaret ile aldığım kodlar da geçersiz çıktı ama sadece ben ceza aldım, kişinin ticaret konusuna olumsuz yorum yazayım dedim konuyu sildirmiş vs. yani olan bana oldu, parayla kendime küfür satın aldım, hakkımı aradığım için de ban yedim 😂
    Evet, söylediklerinizin ispatlarını konuya eklemenizi bekliyoruz. Kanıtlarsanız o kişiye, kanıtlayamazsanız tekrar size işlem uygulayacağız.
  • 21-10-2024, 13:18:34
    #83
    Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet, söylediklerinizin ispatlarını konuya eklemenizi bekliyoruz. Kanıtlarsanız o kişiye, kanıtlayamazsanız tekrar size işlem uygulayacağız.
    Tabii ki, hatta 3 kere ban cezası sorunlarına konu açtım, ilk ikisine siz cevap verdiniz, forumdaki üye tekrar mesaj atıp dalga geçip tavrına devam etti, banlı olduğum için ban cezası sorunlarına 3.konuyu açtım ama onaylanmadı.

    Şikayet konusu : https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html (https://imgur.com/a/kTLk1qB)

    geçersiz çıkan kodların fotoğraf :


    Hem para ödedim, hem terbiyesiz, mal gibi hakaretlere maruz kaldım, hem de ben ban yedim. Ban yeme sebebim açık ve net şekilde belirtildi : Vatana, millete, aileye, dine vs. sövülmediği için şikayet konusu açmak yasakmış.

    Bunların üstüne ticaret konusuna bu olay hk yorum atmak istedim, beni engellediğinden yorum atamadım daha sonra da konunun silindiğini farkettim.

    Ayrıca kişinin forumdaki adı soyadı ve ibandaki ad soyad farklı, itrade hareketlerini incelediğimde ise sürekli şaibeli banlı kişiler aralarında trade döndürmüş olduklarını gördüm (benim düşüncem)
    edit: itrade hakkında @AbdullahAA; hocama detaylı bilgi vermiştim ilgileneceğini söylemişti, bazı şüpheli tradeleri silmişler. kendisine teşekkür ediyorum

    Gerçekten özet olarak adamla ticaret yaptım, parasını yolladım "kodlar kullanılmış çıktı, hakaret yedim, ban yedim". Kişi ise ben ban yediğim için dalga geçip saçma sapan ses kayıtları ve mesajlar attı. (ikinci kez iletişime geçip ben banladığım için saçma sapan muhabbete girmesi https://imgur.com/a/zl4me9o bu linkteki sslerde göreceğiz üzere kişi bana "25TL'lik adam değilsindir ben öyle tahmin ediyorum, belki 30-40TL" yazıp ağır ithamlarda bulunması ise bu olayda sadece benim ban yememden dolayı şımarmasından kaynaklıdır. Bu şekilde konuşan, ticaret yapan bir kişinin r10'a uygun olduğunu düşünmüyorum.)

    Ben sadece ticaret yapmak istedim, diğer üye olayı buraya kadar taşıdı. Olay sizin taktirinizdedir.

    Bu arada yıllardır adını unutmadığım ve en adaletli bulduğum mod sizdiniz, kararınıza saygı duyuyorum. Amerika serüveninizde de başarılar dilerim.
  • 21-10-2024, 17:37:24
    #84
    Bu başlık altında uzaklaştırılanların tamamı engelli listemdeymiş zaten. Yazılanlara şaşırmadım...
  • 21-10-2024, 18:21:34
    #85
  • 21-10-2024, 18:48:22
    #86
    R10 Sigortacısı
    Herkes sorunlarını yazmış forumun böyle bir konuya ihtiyacı varmış

    Belki gören olur benimde merak ettiğim bir konu var.

    https://www.r10.net/gundemdeki-konul...r-dileriz.html

    Siyaset yok, hakaret yok, Son derece saygı çerçevesinde sohbet var. Bu konu neden kilitlendi?
  • 21-02-2025, 18:31:02
    #87
    white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkes sorunlarını yazmış forumun böyle bir konuya ihtiyacı varmış

    Belki gören olur benimde merak ettiğim bir konu var.

    https://www.r10.net/gundemdeki-konul...r-dileriz.html

    Siyaset yok, hakaret yok, Son derece saygı çerçevesinde sohbet var. Bu konu neden kilitlendi?
    Silinmiş.
  • 21-02-2025, 18:53:35
    #88
    İnsanların dini değerlerini aşağılıyor veya küçük düşürüyorsan bir daha girmemek üzere kovulmalı