• 15-10-2024, 23:35:12
    #10
    Geçmiş olsun kardeşim.

    Sevgilerimle 🙏
  • 15-10-2024, 23:41:43
    #11
    escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    amaçım kilo değil hocam endoskopi ve kolonoskobi olacağım mecburiyet benimkisi
    Geçmiş olsun hocam İnşallah sonuçlarda bir sorun çıkmadan her şey diledğiniz gibi olur.

    saitelmas37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah Acil Şifalar Versin İnşallah. Geçmiş Olsun 😔
    Teşekkürler hocam. 🙏🏻

    kLLizo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başta kaleme aldığınız bu yazı ve bilinciniz için takdirlerimi sunmak isterim. Umarım bilinçli bir çevrede yaşıyorsunuzdur
    Teşekkürler hocam maalesef Türkiye de yaşıyorum bu yeterli sanırım.

    bydarius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizinle aynı durumda bir arkadaşım var hocam. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun. Her halimize şükür. İnşallah güzel günler sizinle olur 🙏🏻
    Teşekkürler hocam. 🙏🏻

    reallegal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    teşekkürler konu için yıllar önce böyle bir olay yaşayan tanıdıgım olmuştu o yüzden hiçbir suya , havuza bile atlayamadım. Saglık gerçekten cok önemli yaşamayan değerini asla bilemez
    Teşekkürler hocam. 🙏🏻

    lostyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kafa nakli gibi çalışmalar başladı ilerleyen dönemlerde tamamlanırsa Mantıklı Bir Seçim Olabilir aslında
    İnşallah bir yol bulunur bunun umuduyla yaşıyoruz.

    dijitalkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun kardeşim.

    Sevgilerimle 🙏
    Teşekkürler hocam. 🙏🏻
  • 16-10-2024, 00:08:57
    #12
    UBB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,

    Bu konuyu biraz da olsa sizlere moral olması açısından açmak istedim. Gerçekten empati kurabilirseniz yarın başka biri olarak dünyaya bakacağınızı düşünüyorum.

    Öncelikle ben Ufuk, 27 yaşındayım. 2014 yılında sığ suya atlama sonucu omuriliğimin C5 seviyesinden hasar aldım ve boyundan aşağı felçli kaldım. Ağır Derecede Engelliyim(%97)

    Size milyarder olma fırsatı sunuyorum,

    Elon Musk'ı biliyorsunuz dünyanın en zengin adamı. Size onun serveti kadar para sunuyorum. Bu parayı kendiniz kişisel olarak her türlü harcayabilirsiniz fakat aile, çevre vb. değil sadece siz kendinize harcayabilirsiniz.

    Karşılığında ise sağlığınızı istiyorum,

    Eğer milyarder olmayı kabul ediyorsanız karşılığında şuan benim durumumda olmayı yani boyundan aşağı felçli olmayı kabul edeceksiniz demektir.

    Hemen kabul ederim o parayla tedavi olurum diyenler için omurilik felcinin şuan dünyada tedavisi yok. Eğer kabul ederseniz o parayla neler yapabilirsiniz ona geçelim. Sadece boyundan yukarınızın hareketli olduğu ve bu parayı sadece kendinize harcayabildiğinizi unutmayın.

    1. Dünyanın en güzel kızları ile hatta dilediğiniz ünlü ile vakit geçirebilirsiniz ama tek yapabileceğiniz şey boynunuzun yukarısı ile alacağınız zevk olur çünkü boyundan aşağısını hissetmiyor ve hareket edemiyorsunuz.

    2. Dilediğiniz her yemeği en iyi şeflerden yiyebilirsiniz ama bu da kilo almanızı sağlar ve hareketsiz olduğunuz için bir süre sonra çok ciddi sorun yaratır.

    3. Dünyanın her yerini özel jetiniz ile gezebilirsiniz fakat her seferinde sizi kaldır, indir, oturt, düzelt, tuvalet, banyo, yeme, içme her şeyi yapacak bakıcılar gerekecek gezmede ise tekerlekli sandalyeye mahkum gezeceksiniz. Bu arada yolculuklar o kadar zorlu ve yorucu ki gezmeyi geç sandalye de uzun kalmak bile vücudunuzda yara çıkmasını sağlar.

    4. İstediğiniz evi satın alabilirsiniz ama siz yine de odanızda yatakta mahkum olacaksınız.

    5. İstediğiniz arabayı alabilirsiniz ama sürüp keyfini çıkaramazsınız. Lewis Hamilton şoförünüz olsa bile bir hız yapıp fren yapsa camdan uçarsınız çünkü denge sorununuz var vücudunuzu tutamazsınız. Anca sımsıkı koltuğa bağlarsınız kendinizi bu seferde ne kadar zevk alırsınız bilemem..

    Daha fazla madde sayabilirim ama anladığınızı düşünüyorum. Elinizdeki değerin yani sağlığın milyarlara bile bedel olduğunuzu anlamanızı istiyorum. Her gün kalktığınızda aslında milyarder olduğunuzun ve milyarlardan bile daha değerli bir şeye sahip olduğunuzun farkına varmanızı istiyorum. 1 parmağın bile hareket edebilmesinin ne kadar zor olduğunu bilmenizi istiyorum. Banyo yaparken vücudunuzda akan suyu hissetmenin, sahilde gezerken güneşi, parmak uçlarınıza giren kumu, yağmuru, soğuğu hatta parmağına batan dikenin acısını hissetmenin bile nasıl mükemmel bir şey olduğunun farkına varmanızı istiyorum.

    Eğer beni anlıyorsan lütfen uyu ve yarın bir aynanın karşısına geç, kendine bak, karşındaki mükemmelliği görebildiysen elinden gitmemesi için güzel ve sağlıklı bir yaşam sür. Sevgiler..
    Vallahi bu dediklerin olacaksa ben senin yerine geçerim çünkü zaten senden çok da farkım yok. Ben kalkıp evin içinde gezebiliyorum işimi görebiliyorum ancak yine de seninle yer değiştirdim milyar dolar karşılığında. Hatta geçenlerde muskın e-mail adresine ulaşmaya çalıştım bana da çip yerleştirmesini isterdim güvenceli bir hayat karşılığında.
  • 16-10-2024, 00:17:14
    #13
    Filozof86 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vallahi bu dediklerin olacaksa ben senin yerine geçerim çünkü zaten senden çok da farkım yok. Hatta geçenlerde muskın e-mail adresine ulaşmaya çalıştım bana da çip yerleştirmesini isterdim güvenceli bir hayat karşılığında.
    Eğer sağlık sorunlarınız varsa zaten düşünürsünüz ama konunun amacı sağlıklı bir kişinin sağlığın öneminin farkında olması. Ayrıca Musk çip konusunda şuan omurilik felcine bir fayda olduğunu açıklasa kuyruk olur zaten.
  • 16-10-2024, 00:23:07
    #14
    Yazı gerçekten çok etkiledi beni. Bazı şeylerin kıymetini kaybetmedikçe anlamıyoruz. Allah size şifa versin. Bu güzel yazı için de teşekkürler.
  • 16-10-2024, 00:23:54
    #15
    Yaratıcı yardımcınız olsun. Umarım 35li yaşlara kadar güzel teknolojiler çıkar. Sizin durumunuz daha da düzelir.
    Bugün hepimiz engelli adayıyız. Yarin başımıza ne geleceği belli olmaz. Bilime minnettarım. Umarım birçok hastalığı gün gelecek iyileştirecek.
  • 16-10-2024, 00:29:27
    #16
    Eagless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yazı gerçekten çok etkiledi beni. Bazı şeylerin kıymetini kaybetmedikçe anlamıyoruz. Allah size şifa versin. Bu güzel yazı için de teşekkürler.
    Evet öyle maalesef teşekkürler hocam. 🙏🏻

    A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaratıcı yardımcınız olsun. Umarım 35li yaşlara kadar güzel teknolojiler çıkar. Sizin durumunuz daha da düzelir.
    Bugün hepimiz engelli adayıyız. Yarin başımıza ne geleceği belli olmaz. Bilime minnettarım. Umarım birçok hastalığı gün gelecek iyileştirecek.
    İnşallah hocam teşekkürler. 🙏🏻
  • 16-10-2024, 01:48:32
    #17
    Yazınız baya baya beni düşünmeye itti, hocam çok geçmiş olsun. Kıymetli yazınız için teşekkür ederim
  • 16-10-2024, 08:44:48
    #18
    Üyeliği durduruldu
    Allah yardımcınız olsun hocam. Aynı hatayı bir tanıdığım yapmıştı. O sizden şanslıydı. Ancak atlama sonrası hali bile yürek burkucu...
    Maalesef çevremiz bize gerekli bilgi ve bilinç aşılaması yapmadığı için sudan sebeplerle mağdur oluyoruz. Tıpkı her yıl göletlerde denizde vs boğulan insanlar gibi...

    Kaza sonrası kollarını kaybeden (halukçerez girişimcisi ) haluk bey aklıma geldi. bazen basit bir hata kaza tüm hayatımızı mahvedebiliyor.


    Bizler heryerimiz sağlam olduğu halde şükürsüz ve stresli bir hayat yaşıyoruz.