Selamlar. 4 tane yavru kedim vardı 6-7 ay oldu büyüdüler bebekliğinden bu yana hep benimleydiler kendim yemedim onlara yedirdim ama bir sorun var.
1 aydır bir tanesi hep 4-5 sularında gece ben uyurken gelip kafasını yüzüme sürütüyor ve yine aynı şekilde kafasını ağzımda sabit tutarak ben uyanana kadar muhtemelen öyle kalıyor her uyandığımda ağzıma dayalı kafasını görüyorum. Ben henüz bir fikir bulamadım. Kendisini annesi miyim sanıyor yoksa kendini anne mi sanıyor çözemedim.
Edit; Ben uyanıncada biraz seviyorum sonra yine uyuyoruz ama kesinlikle bana temas etmeden gözünü kapatmıyor.
Kedimin Her Gece Saçma Hareketleri
11
●466
- 07-10-2024, 06:15:24En azından benim kedi gibi nankörlük edip ısırmıyormuş hocam sevinmeniz gerekiyor 😅🙏
- 07-10-2024, 06:18:402 hafta önce kedimin ölüsünü Teknopark bahçesinde buldum geceleri normalde döner dolaşır ofise gelirdi bende onu ofise alır sabaha karşı eve öyle giderdim 2 ofis ortak bakıyorduk. Bir baktım ki kaldırımda cansız yatıyor, araba ezip gitmiş kamera bile yok koca teknoparkta. Şanslısınız sizi bence annesi sanıyor, bir diş fırçasını ıslatıp kafasına sürtün bunu annesi yapıyor sanıp mutlu olur deneyin derim. Huzursuzluk yapıyorsa bir veterinere götürün ama.
- 07-10-2024, 07:22:38bende daha bugün sahiplendim durmadan mırıldanıyor hiç susmadan birisi seni sevdiği için dedi birisi teip atıyor dedi bende hastamı acaba diyorum veterinere götürcem
- 07-10-2024, 08:17:22Çenenizde veya dişlerinizde bir problem var mı? Bence bir baktırın. Benim kızım vücudumda neresi ağrırsa oraya sürtünürdü. Çenemde sürekli yara çıkıyor benim. Yara çıkmadan 2 3 gün önce orayı patilemeye başlardı.
- 07-10-2024, 11:11:32Hocam mırıldanma gibi değil de nasıl desem içinden gırgırrr diye ses çıkıyorsa mutlu olduğu için yapıyor etrafınızda dolaşırken yada sevdiğinizde yapar. O tarz bi ses değilse acı bi mırıldanma gibiyse götürmenizde fayda var.MehmetOzen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-10-2024, 13:51:59gırgır yapıyor hocam aynı motor gibi uyuyunca susuyor normal ozaman 😅Anil23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-10-2024, 14:00:18Üyeliği durduruldu1 haftalık bir kedi sahiplenmiştim. Geceleri uykunun en derin yerinde yukarıdaki dolaptan üstüme zıplardı. İlk yaptığında öldüm sanmıştım
Sizinkiler yine uysalmış hocam
Siz de ona sarılın yatın ama dikkat edin kedi ile yatan, uyuyan insanların kanında bir parazit oluşabiliyormuş.
Sizinkiler yine uysalmış hocam