https://t.me/solcugazete/60916
Toplanan paraların büyük bölümü mama yerine şahsi hesaplara gitti.
Güvenmediğiniz bilmediğiniz kurumlara mama bağışı yapmayın.
Mama To İban yaptırılacaktır.
8
●338
- 19-07-2024, 16:22:25Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 19-07-2024, 16:24:18Bir kaç gün önce bu konuda yazdım.
Bütün dernekler, cemaatler ve başka para toplama yetkisi olanlar en sıkı takibe alınmalı ve bütün hesap hareketleri umuma açık paylaşılmalıdır.
Eğer böyle boşluk olmasaydı bugün sokaklarda saldırgan köpekler de olmayacaktı. Bilerek saylarını arttırıp milletten para toplayıp cebe indiren o STK lar dilerim ki boğazlarında tıkanıp kalsın ve acı çekerej gebersinler. Yardımlarına da kimse gitmesin. Dilsiz lal o canlar üzerinden ticaret yapan bütün tüccarlara mesajımdır.
Edit: Duyarlı vatandaşlar olursa bunlara kimse cüret edemez. Yapılan yardımların doğru kullanılıp kullanılmamasını vatandaş da kontrol etmelidir. - 19-07-2024, 16:42:02Kenzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız
Bu sebepten duyarlı toplum olmalıdır.
Komşumdur, dostumdur, akrabamdır, göz yumup eğri işlere devam etmesine müsamma gösterilmemelidir.
Ama ne yazık ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti olduğu için daha beter işler de oluyor.
Mesela İngiltere gibi bir ülkede 400 den çok kimsesiz çocuk kayıp ve akıbetleri belli değil. Başka ülkelerde de var bu durum ama çoğu açıklamıyor veya bu alanda hiç bir rapor tutulmamakta.
Bu olayların cereyan ettiği bir dünyada mutlaka bütün düzenlerin köklü değişmesi lazım. Ne liberalizm, ne komunizm, ne diğer anlayışlar. İnsanların insanca yaşadığı düzen gelmeli! - 19-07-2024, 17:00:39Üyeliği durdurulduMaalesef ülkecek toplumsal dejenerasyon'a sürüklendik çok üzülüyorum bunu her farkettiğimde.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-07-2024, 17:06:08Sebep = CahillikKenzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun başka açıklaması olamaz.
En basit örnek: Adam kalkmış sınırsız hosting istiyorum demiş, sözde firmalar da teklif vermiş. Arkadaş, bu fani dünyadaki hayatın dahi sınırlıysa, sınırsız hostingi kim ne diye verecek? Bu arada, sınırsız hosting adı altında teklif veren de sonradan inode sınırına işaret ediyor. Yani çakllığın çakallığı. Madem adama sınırsızdır, tepe tepe kullan diyorsun, hayırdır sonra finti pinti teknik detaylara inip millete kazık atıyorsun? Söz aldatmacası yani ve uzunca şeytanca yazılı kullanım sözleşmeleri.
Bu sadece az evvel görüp takıldığım konu. Her alanda böyleyiz. Bir şey söyleyip altında bin türlü şeytanlık.