15 Temmuz'un 8. yılında, canlarını ortaya koyarak FETÖ'nün alçak darbe girişimine 'dur' diyen Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Devletimizin bekası için meydanları doldurarak silahların ve tankların önünde etten duvar ören tüm vatandaşlarımızla dünyaya bir mesaj verdik: Bir Olduk, Türkiye Olduk!
https://twitter.com/ulkucuresmitc/st...03194456862988
Kahramanlar can verir, Yurdu yaşatmak için! 🇹🇷
11
●896
- 15-07-2024, 00:51:17
- 15-07-2024, 01:21:24Şehitlerimizin mekanları cennet olsun, biz birlik olduktan sonra geçmişte ve gelecekte kimse bu ülkenin bağımsızlığına gölge düşüremez..
Arkadaşlar burası siyaset alanı değil, darbeyi ve darbecileri öncesinde ve sonrasında ayırt etmeksizin kim desteklemişse Allah kahru perişan etsin. Bu duaya herkes amin diyecektir herhalde, tartışacak birşey yok. - 15-07-2024, 01:41:12Her kim 15 Temmuz'u siyasi emellerine alet ediyor ve alet etmeye kalkıyor ise Allah bin türlü belasını versin. Berzah aleminde şehitlerin naletiyle muamele eylesin Rabbim inşAllah.
Şu günde yapılanlara bakın. - 15-07-2024, 01:42:24Bana mecburen cevap verme hakkı düştü, anma konusu siyasete karıştırıldığı için.itcodermaneger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi mesajımda dahil olmak üzere, siyasete giren mesajları (dolaylı yoldan da olsa) raporladım.


