Amazonda acik buldum
25
●3.042
- 08-06-2024, 00:19:10Üyeliği durdurulduKanka artık kimse yemiyo bunlarıCarlB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-06-2024, 00:19:17Benimde Facebook üzerinde bulduğum bir bug var. İlk hesap bilgileriyle giriş yapıp çıkış yaptıktan sonra başka bir hesabın bilgileriyle giriş yaptığında ilk hesabın bilgileriyle giriş yapıyor (suistimal edilmemesi için detayını burada açıklamayacağım).
Bu bug en az 1 senedir var. Facebook'a en az 3 - 4 tane bu sorunu bildiren geri bildirim yaptım. Ama hala düzelmedi. Sadece teşekkür edip düzelteceğiz dediler.
Yani şuan istersem herhangi bir giriş yapılmış Facebook hesabına alakasız başka bir hesapla erişebiliyorum. - 08-06-2024, 00:53:16Üyeliği durduruldunot bırakıyorum bu üyenin birisini dolandıracağını ve banlanacağını düşünüyorum. Alicaaaan alican
https://www.r10.net/off-topic/311421...ylesem-mi.html
D
En azindan amazondan biraz para alsam iyi olurdu. Bu kadar basit bir hata nasil yapiyorlar onu anlamadim.
D