• 03-06-2024, 22:48:09
    #1
    Herkese hayırlı geceler hocalarım, 19 yaşında genç birisi olarak para biriktirip bir herhangi bir şey için girişimde bulunmak istiyorum kimle konuşsam bu zamanda artık imkansız, yapan yaptı, boşa deneme paranı kaybetme doğru düzgün işinde dur.. gibi gibi karşılık alıyorum sadece. İş yerleri olan kişilerle görüşsem herkes kan ağlıyor ama hiç biri de iş yerini kapatıp bir yerde çalışmıyor işinde devam ediyor. Yaşadığım yerse yurt dışı hata yapmak istiyorum korkmak istemiyorum ama öyle bi dönüş alıyorum ki herkesten.. İş yerleri olan daha önce deneyimi olan kişiler yazsın lütfen gerçekten artık imkansız mı ? Bir iş yeri açıp hayal ettiğim şeyleri yaşayabilmek ?
  • 03-06-2024, 22:49:44
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Kaybedince veya hedefe ulaşamayınca üzülmeyeceksen yap.
    Üzülür ağlarım kafaya takarım diyorsan olmaz.
  • 03-06-2024, 22:50:56
    #3
    Komutan45 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaybedince veya hedefe ulaşamayınca üzülmeyeceksen yap.
    Üzülür ağlarım kafaya takarım diyorsan olmaz.
    Risk olmadan olmuyor ki be hocam ve de yaş ilerlemeden hata yapıp kaybedeceksem de toparlama şansım olduğunu düşünerek girmek istiyorum ama dediğim gibi kimle konuşsam aynı veya benzeri cevap alıyorum
  • 03-06-2024, 22:53:38
    #4
    İmkanın varsa çabala, sabret ve vazgeçme. Ama hevesin hemen kırılıyorsa hiç başlamanı tavsiye etmem. Kölesi olmadığın işin efendisi olamazsın. Tecrübe kazanarak öğreneceksin hayatı.

    Etrafımda iş kurup zengin olanlar da var, batıp sıfıra düşenler de.. neye göre inan bilmiyorum ama rızkın onda dokuzu ticarette onu biliyorum. Eğer sabredip vazgeçmezsen sende başarırsın inanıyorum.
  • 03-06-2024, 22:56:47
    #5
    Diyelim bir işe giriştin. Olmadı, batırdın.

    Bir sonraki sefer asla sıfırdan başlamayacaksın. Bilgi ve tecrübe ömür boyu seninle olacak. 1 oldu, 2 oldu, 3 oldu... Allah'ın gazabına uğramadıysan birisinde illa ilerleyeceksindir.

    Doğuştan zengin olanlar dışında tüm milyarderler "Hayır" kelimesini "Evet" kelimesinden daha çok duymuşlardır.

    Sorumlu olduğun birisi yoksa şöyle düşün. En fazla ne olabilir? Benim aklıma kendim için şu seçenekler gelmiştir hep:

    - Ölmek
    - Hapse Girmek
    - Çöpten Yemek Yemek

    Bunlar için de limitleri çok zorlaman, suç işlemen falan lazım. Bu seviyeye düşmek zor.

    Hayat zihinde bitiyor, para zihinde bitiyor. Sana nasihat veren insanlar; asgari ücretle çalışan ve 65 yaşında emekli olmanın hayaliyle yaşamadan gidecek olan insanlar. Hiçbir risk almayan adam en büyük riski alır.

    Bu ülkede 70 yaşında adam yer süpürebiliyor. Risk almadan maaşlı takılsan yine geçinemiyorsun. İnsanlar ayrı eve bile çıkamaz oldu.

    Konfor alanı konforlu değil artık. Madalyonun diğer tarafı daha iyi. En azından yaşadığını hissedersin.
  • 03-06-2024, 22:56:57
    #6
    Yatıracağınız sermayenin 0'a inme durumunu göze alarak deneyim hocam. Tavsiyem ilk deneyiminiz için borca ve krediye bulaşmayın, mümkünse elinizdeki imkanlar ile gerçekleştirin

    Her ne kadar sürekli başarısız olsam da bu hayatta imkansız diye bir şey olmadığına inanıyorum. Yine de balık atlamamak, işi öğrenip sonra kendi işini kurmaya çalışmak, düzgün plan program yapmak gerek.
    • DeSouza
    DeSouza bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 03-06-2024, 22:59:29
    #7
    Sadece yapacağın işi iyi bil iyi analiz et ölç tart ciddi ciddi. Rakiplerinle konuş Sürekli insanlarla diyalog halinde kal gerisi gelir. Ha en önemlisi hedef koy önüne ve hayal kur
  • 03-06-2024, 23:01:29
    #8
    Kardeşim milleti dinleyerek ne is yapılır ne karar verilir
  • 03-06-2024, 23:06:02
    #9
    Kurumsal PLUS
    Kimse kendisine rakip aramaz hocam yap gitsin