Turizm ve Otel İşletmeciliği hk.
4
●98
- 27-05-2024, 23:50:01Turizm ve Otel İşletmeciliği okuyup Turizm Acentlerinde vs görev yapabiliyor muyuz? Ön lisans bölümlerinden okunur mu bu bölüm?
- 27-05-2024, 23:55:10Üyeliği durdurulduKardesim turizm okuyup eger guzel dil ogrenirsen heryerde calisabilirsin dil cok onemli bugun iyi derecede english bilen kendisini surekli gelistiren birisi ac kalmaz her zaman oncelikli aranan kisidir .
- 27-05-2024, 23:59:14Ben şu anda bu bölümü okuyorum, ne ile uğraştığıma son açtığım konulardan bakarsan az çok kendinin bir yıl sonraki halini görebilirsin. Acenteler vs. kesinlikle işe almıyor, stajyer olarak zar zor bir yer bulursan 30 gün boyunca sömürülmeyi ve para kazanmamayı kabul etmen gerekiyor. Önü açık bir bölüm ama tamamen sana bağlı, kimse bu bölümü okuyorsun diye iş vermiyor yani. İngilizce şart, olmazsa olmaz, yanında başka dil de olursa resepsiyon olur kurtarırsın kendini.
- 28-05-2024, 00:10:03Nevşehir , Antalya tarzı bölgelerde okumayı düşünüyorum bu bölümü okurken belki bir ihtimal staj gibi birşey yapabilirim diye düşünüyorum. Nevşehirde özellikle butik otellerde vsdisavurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-05-2024, 00:51:29bu işin okulunu okumak bana göre gereksiz, kimse resepsiyonda - barda - servis alanında tahsilini sormuyor... kaç dil biliyorsun ? ingilizce yetmez, antalya gibi bi yerde düşünüyorsan rusça ve almanca kısaca toplamda 3 dil bilmiyorsan akıcı şekilde kusura bakma hiç okuma daha iyi...geri kalan tüm skiller insan gütme üzerine kurulu, ne kadar nabıza göre şerbet verebilirsin, ne kadar politik cevap verebilirsin ? alternatif ürün, oda, fix menü dışında alacart yemek satabilirmisin ? uhd alkol sınıfı dışında premium alkol çakabilirmisin ? shiftine yazılan mesaiyi kabul edermisin bu kadar, emin ol atla deve parçalamıyorsun 1 haftada tüm işi kaparsın, sezonda oraya yırtık adam lazım.