• 08-05-2024, 17:36:13
    #19
    Kategori Moderatörü
    Uzun soran genelde kararsız olup ikna edilmek istiyor. Kısa soran genelde zaten konuya hakimse sadece aklına takılan “Son fiyat mı? Ne kadar sürer? Iban nedir?” gibi sorularla konuşmayı tamamlıyor.

    Tüm bunlardan ziyade konunuzda yeterli bilgi yoksa uzun uzadıya sorular gelmesine rağmen finalde “ben bir düşüneyim”e dönebilir. Konuda yeterli bilgi olmasına rağmen varolan bilgiyi soruyorsa ya anlamamış ya da okumamıştır.

    Bunları değerlendirip konunuzu şekillendirebilirsiniz.
  • 08-05-2024, 19:12:42
    #20
    Geçen haftalarda birisine mesaj attım. Mobil uygulama alacaktım. 5 tane falan uzun uzun soru sordum. Bana verdiği cevap şu: demomuza bakabilirsiniz. olm zaten demoyla ilgili de soru sormuşum.. Cevap verdim mi hatırlamıyorum ama böyle ilgisiz birinden uygulama alacak halim de yok.

    Yani sorun her zaman müşteride değil.
  • 08-05-2024, 20:44:08
    #21
    eskiden kısa sorar,alırdım sonra o yanlış anlaşılmış bu öyle degildi aslında konuyu güncellemeyi unutmuşum vb sorunlardan çok canım yandı.şimdi konuda yazıyor dahi olsa konuda şu yazıyor ama bilgi güncel mi diye başlayıp detaylıca soruyorum.