• 01-07-2009, 09:12:30
    #1
    Dün bloguma bir yorum geldi. Hayali bir yarışma yaparak blogcuların şifrelerini çalmaya yönelik bir siteden. Ayrıca güven duygusu yaratmak için sitenin footer'inda "Google-TR Hizmetidir." yazıyor. Google'in adını kullanarak birşeyle başaracağını sanıyor aklı sıra...

    Dün ilk iş olarak ben de bu siteyi yapana cevap olsun diye fake bir blog açtım bunun sitesindeki forma bu fake blogumu yazdım ve gönderdim. (açınca yüz ifadesini merak ediyorum) Sonra blogcu.com'a bildirdim olayı, henüz cevap gelmedi.
    Bugünde Google'a mail attım.

    Google ve Blogcu dava açsında görsün gününü enayı
    (kesin r10'dadır, bu konuyu görüp siteyi kapatabilir ama bütün bilgileri bende ayrıca google önbellek sağolsun) Valla sert kayaya çarptı, kimsenin hakkını yedirmem ona...
  • 01-07-2009, 09:40:36
    #2
    site kötü bir hareket çekti :B
  • 01-07-2009, 09:52:35
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Sonuna kadar destek
  • 01-07-2009, 10:08:24
    #4
    off o ne hareket :S
  • 01-07-2009, 10:14:13
    #5
    schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    off o ne hareket :S
    Hak etmedi mi ama