• 08-03-2024, 19:39:47
    #28
    daha da artacak ne yazık ki.
  • 08-03-2024, 19:45:34
    #29
    2 haftadır diyorum altın çoşacak.ben birden %13 gibi bekliyordum. 2 haftada %13 e yaklaştı zaten
  • 08-03-2024, 19:53:46
    #30
    Konu karşıma çıktıkça başım dönüyor.
  • 08-03-2024, 22:00:31
    #31
    berateren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır hocam, benim işçiliksiz dediğim farklı birşey.
    Sen külçe olarak alıyorsun ama onda da işçilik var. 995GR olarak alıyorsun külçeyi orada ki 5gr onun işçiliği oluyor.
    Benim dediğim asıl gerçek parayı kazandıran has teneke altın.
    Aşağıda fotoğrafını bıraktım, asla işçilik yok.
    Ben bunu ilkndefa görüyorum. Yarin kuyumcuya görüşüp detayli bilgi alıcam. Anladigim kadariyla her kuyumcuda satilmayan bir urun. Dediginiz gibiyse cok cazipmiş.
  • 08-03-2024, 22:02:32
    #32
    Üyeliği durduruldu
    erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben bunu ilkndefa görüyorum. Yarin kuyumcuya görüşüp detayli bilgi alıcam. Anladigim kadariyla her kuyumcuda satilmayan bir urun. Dediginiz gibiyse cok cazipmiş.
    Buna kesme has altın deniyor, tüm ürünlerde işçilik oluyor ama bunda asla olmaz hem alırken hemde satarken kazandırır.
    İnternete has kesme altın yazarsanız çıkacaktır zaten, genelde büyük kuyumcularda ve kuyumcukent'de bulunur ama bazı kuyumcularda da bulunabiliyor.
  • 08-03-2024, 22:10:53
    #33
    Üyeliği durduruldu
    kuyumcularda kredi kartına taksit yapıyorlarmı ve kaç taksit?
  • 08-03-2024, 23:28:01
    #34
    Üyeliği durduruldu
    yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kuyumcularda kredi kartına taksit yapıyorlarmı ve kaç taksit?
    Yok hayır, Kuyumcularda taksit yapılmıyor lakin Kuyumcu pos cihazı yerine Giyim üzerine veyahut başka sektör üzerine pos cihazı kullanıyorlar ve bu pos cihazlarından harcama yaptığınızda bankanın mobil uygulaması üzerinden taksitlendirebiliyorsunuz, Vakıfbank giyim harcamalarında faizsiz 5 taksit yapıyor mesela, Kuyumcudan alışveriş yaptığınızda eğer giyim veya başka sektör üzerine kayıtlıysa taksit yapabiliyorsunuz, şahsen bir çok kuyumcu bu yöntemi deniyor.
    Normal şartlarda Kuyumcularda taksit yapılmamaktadır