Felç geçirdim dualarınızı bekliyorum
114
●5.752
- 08-03-2024, 21:50:35Güncellemeleri okudukça sevindim, Rabbim acil şifalar versin hocam. İnşallah en kısa sürede eski sağlığınıza ulaşırsınız.
- 08-03-2024, 21:54:49Çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin, güncellemeleri okudukça adınıza sevindim tez zamanda tamamen iyileşirsiniz inşallah.
- 09-03-2024, 03:48:24Konuyu en başından beri takip ediyorum, hareket kabiliyetinizin %80'ini kazanmışsınız ne mutlu, zaman geçtikçe ve fizik tedaviyle desteklendikçe hiç bi sıkıntı kalmadan düzelirsiniz inşallah hocam, yanlız bu saaten sonra daimi olarak hayat boyu kan sulandırıcı kullanacaksınız çok düzenli bir diyet uygulayacaksınız, varsa kötü alışkanlıklarınız alkol sigara gibi sizin için artık kesin ve net hayati risk demek, doktorunuzda bu konuda mutlaka tembihler taburcu olurken, daha önceki mesajımda dediğim gibi babamla benzer bir süreç atlattım, ona moral olsun diye tabldotta hasta yemeği ne çıkıyorsa aynısından istedim refakatçi yemeği istemedim, bu tarz olaylarda moral motivasyon piskolojik süreç olayın %80'i gibi bişey, rica ediyorum pozitif olun, süreci bilahare takip edeceğim, dualarım her daim sizinle.