• 28-06-2009, 03:12:11
    #37
    ASP
    Üyeliği durduruldu
    JohnTucker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Boşversene.
    Amerika'da ne zenginler var Google'u alır, Microsoft'u üstüne tatlı niyetine yer. Bill Gates'in serveti vitrin önünde durduğu için bize büyük geliyor.
    Şöyle düşünelim;
    Google'a herkes para kazandırmıyor ama,
    her ülke silah ve savunma için zilyon dolarlar harcıyor, silah tüccarları katırlarla para kaldırıyor.
    Herkeste windows kuracak PC yok ama,
    10 kişiden 6 tanesinde araba var ve illaki petrol almamız gerekiyor. Petrol zenginleri katırlarla para kaldırıyor.
    Şimdi yeniden konuşalım. Bill Gates'mi dünyanın 2. zengini?
    Sana katılıyorum.
  • 28-06-2009, 07:49:28
    #38
    Bing, dün ki çocuk büyütmeyin bukadar.

    Çok ufak ayrıntıdan girmek istiyorum; Bugün hangi internet cafe de ya da hangi bi' bilgisayarda "http://www.bing.com" adresi herhangi bi' İnternet tarayıcısı açıldığında açılıyor?

    Ama Google, öyle bi' şey olmuş ki artık sanki internetin herşeyi o, Bana da öyle geliyor.

    Düşünelim; İnternet var, Google yok. Ne yapabilirsin?

    Ne sitelere, ne ödevlere vs. bakma imkanımız olamaz, diye düşünüyorum.
  • 28-06-2009, 09:20:36
    #39
    bing.com bir çok aramayı kısıtlıyor bu ona - getiriyor malesef.
  • 28-06-2009, 13:39:02
    #40
    Üyeliği durduruldu
    Bing diyorum yorum yapmıyorum bekleyelim görelim demi
  • 28-06-2009, 13:57:17
    #41
    Şimdilik Google. Çünkü parayı o kazandırıyor. Bing'de gelsin aynısının daha iyisini yapsın o zaman Bing derim.
  • 28-06-2009, 14:06:15
    #42
    ASP
    Üyeliği durduruldu
    Evet arkadaşlar çok haklısınız bing yeni ama bebek değil.Geçmişi tecrübesi deneyimi var.Microsoft sonunda başardı diye düşünüyorum.Googleyi geçemez diyen arkadaşlar unutmayınki daha türkiye aramaları için beta ve beta olmasına karşın çok iyi sonuçlar veriyor.

    Bing Bing Bing Bing Diyorum.Reklam ve Seo gibi özelliklerde eklenecek inaşşlah binge sürekli geliştiriliyor ve hergün başka bir resim görüyoruz arka planda gözümüz gönlümüz açılıyor.Bing bambaşka bir deneyim oluyor arkadaşlar.Unutmayın rekabet her zaman kullanıcıya yarar getirir.Daha önce bir konudada sabahın 5'inde yorumumu yazmıştım.İsterseniz o yorumuda buradn okuyabilirsiniz.

    https://www.r10.net/google-pagerank/3...u-vurdu-7.html
  • 28-06-2009, 14:08:37
    #43
    Google iyice şımarmıştı iyi oldu bu.
    Aramalara bak ya ilk sonuçlar hep youtube sonra metacafe vs..
    badem geceyedir küsmelerim - Google'da Ara
  • 28-06-2009, 14:19:32
    #44
    Üyeliği durduruldu
    RecepD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google iyice şımarmıştı iyi oldu bu.
    Aramalara bak ya ilk sonuçlar hep youtube sonra metacafe vs..
    badem geceyedir küsmelerim - Google'da Ara
    Haklısın youtubeyi zamanında 10.1 milyar $ satın aldı bütün aramlarda önceliği kendi sitesine veriyor diğerlerine yaşama şansı bırakmıyor.
  • 28-06-2009, 15:07:33
    #45
    Bing Yenilenmeli Yenilik Yapmalalı Googleda Olmayanlar Yapılırsa Geçer Ama Bütçe Lazım Birde Bing Reklam Sektörüne Girmesi Lazım