OnurOzden adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
R10'da dolandirildim mağdurum
13
●1.660
- 23-02-2024, 00:21:38Hocam siz şaka mısın zaten biliyoruz açıklamada derdimi anlatamıyor muyum r10'dan zaten ben bir şey beklemiyorum!!!
- 23-02-2024, 00:24:28r10 tarafında yeterli olmadığı için r10'da mı konu açıyorsunuzAzatadanir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git mahkemeye başvur ne arıyorsun ki daha burada - 23-02-2024, 00:25:06Azatadanir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAsıl siz şaka mısınız? Amacınız ne amacınız? Neden R10'u karalıyorsunuz? Israrla r10 yardım etmiyor diyorsunuz. Neden r10 yardım etsin? Şikayet konusu açarsanız kanıtlarınızı değerlendirirler. Tek yapabilecekleri bu. R10 sizin avukatınız mı yoksa adliye sarayı mı?Azatadanir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-02-2024, 00:29:28@Azatadanir; aynı şeyleri binlerce kez yazdık ama yine yazayım. Buraya üye olurken ücret ödemiyorsunuz. Ticaret yaparken ücret ödemiyorsunuz. Şikayet konusu açarken ücret ödemiyorsunuz. Buraya kayıt olurken sizin ücretsiz avukatlığınızı yapacağımız yazmıyor. Yapmaya çalıştığımız tek şey, üyeler arasında bir arabuluculuk. Sizlerin mağdur olmaması için çaba göstermek. Sizin konunuzla da ilgilenmişiz. Ancak siz anında çözüm beklemişsiniz ve sanki zorunluymuşuz ve ilgilenmiyormuşuz gibi konuyu buraya taşımışsınız.
Hepsini geçtim, size işleyişi anlatan arkadaşlara bile çıkışmışsınız. 10 günlük yasağınız bittiğince, burasının Coşkun Bey'e ait bir özel mülk olduğunu, yöneticilerin gönüllülük esasına göre çalıştığını, sizlerin yaptığı şikayetlerden yasal olarak sorumlu olmadığımızı anlamaya çalışın.