Merhaba arkadaşlar
Hayat şartları ve hayat koşulları çok kötü
Bir yerde çalışıyordum işten çıkarıldım 1sene 2 ay çalıştım fakat hep borçlara gitti banka borçlarına şuanda işsiz kaldim iş arıyorum dogru düzgün bir yer yok . Telefon faturam bile kapandi ve banka borcu olsun herşey üst üste geliyor. Uykularım haram oldu uyku uyuyamıyorum bilmiyorum ne yapacagimi.
Herşey üst üste geliyor
15
●602
- 19-02-2024, 03:32:39Üyeliği durdurulduAynen öyle bilmiyorum ne yapacağım bankalar bir yandan arıyor faturam bir yandan kapandı iş ariyorum iş yok olanlarda 1 ay bekletiyor odeme için valla zor yayaspes2017 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-02-2024, 03:32:57Rabbim yardımcınız olsun. Her insan pek çok sınavdan geçiyor hocam.
Bunlardan bir şeyler öğrenip daha dik bir duruşta olacaksınız bundan eminim.
İş konusunda idari bir işe girmeye bakın. O işte çalışırken kendinizin mutlu edecek işlere de başvurun.
Hem cepten yenilmez, hem de düşüncelerinizi çalışarak engelleyebilirsiniz.
Tabii söylemek kolay gerçekleştirmek zor. Umarım atlatırsınız bu durumları. - 19-02-2024, 03:35:12Üyeliği durdurulduinşallah hep bir umudum varByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-02-2024, 03:36:23Hayatta bu tarz dönemler oluyor hep. İnançlıysanız imtihan, değilseniz zorluk olarak nitelendirebilirsiniz. İnsana acı çektirse de olgunlaşmayı da sağlıyor. Böyle bakmak lazım…
- 19-02-2024, 03:37:06Paşam biliyorum belki inandırıcı gelmeyecek ama umudunu kesme. Pandemi döneminde o kadar zor durumda kaldım ki ederi 2021'de 40-50 bin lira olan hesaplarımı R10's üye olup 5-6 bin liralara aynı gün satmak zorunda kaldım. Ardından R10'u keşfettikçe metin yazarlığı, entry hizmeti gibi birçok alana da yönelmeye başlayıp tekrardan düzenimi oturttum. Tekrar sevdiğim işi yapma motivasyonu edindim. Biliyorum dinlemesi kolay, yapması zor gözüküyor ama değil.
Hiç mi bir şey yapamıyorsun?
Al burdan Kanva lisanslarını, gir Whatsapp tasarım gruplarına sat.
Al Duolingo'ları, gir Facebook dil öğrenme gruplarında sat.
Anlaş burdan bir iyi yazılımcıyla, çevrendeki esnafa web site yaptır. Selamun aleykum, aleykum selam. Siteyi yaptırdın 2000'e, sattın adama 5000'e. Allah bereket versin.
Bak ayak üstü sana kaç tane örnek saydım. Daha yüzlerce böyle arbitraj barındıran, risk içermeyen öneri verebilirim. Önemli olan senin bunlardan birine sıkıca sarılman.
Bak saat gece 3.30 olmuş. Bunların başarılı olmayacağını bilsem inan sana bu kadar şey yazmam. "Allah yardımcın olsun." yazar geçerim lakin biliyorum ki rızkını kovalayana her daim ekmek var. İnsan sırtını yaslayacak dağ bulamıyorsa, kendisi dağ olmalı. Bak o zaman gör bakalım o zirvenin keyfi nasıl çıkıyor.
Hadi, yapacaksın.