• 09-02-2024, 11:04:03
    #1
    Çok uzun zamandır insan beyni ,zihni ve bilinçaltı ile ilgili araştırma ve çalışmalar yapmaktayım. İnsan Beynine merakım, çalışmakta olduğum yazılım sektöründe programların nasıl çalıştığını , yazılımların nasıl çeşitli geliştirme araçları ve algoritmalardan meydana geldiğini gördükçe daha da önemini kavradım. Beynimiz de aynı bilgisayar gibi çalışmaktadır. Hatta Günümüzde gittikçe popülerliği artan Yapay zeka modelleri , beyin yapısı ve insan Anatomisi ele alınarak geliştirilmektedir.

    Şimdi bunların bir çoğunu zaten bildiğinizin farkındayım. Ama sizlere farklı bir şeyden bahsetmek istiyorum. Uzun zamandır bilinçaltı programlama, mental masking, ARP,ERP ve Hypnoss gibi alanlarda eğitim aldım. Ve bu alanda kendimi geliştirdim. Yaklaşık 9 yıldır bu alanda çeşitli eğitimlere katılarak sertifika aldım. İlk zamanlarda büyü gibi gelen ,mantık dışı gelen bir çok şey şuanda bana çok normal geliyor hatta çevremdeki insanlara bunu somut bir şekilde gösterdiğimde onlara da artık bazı şeyler normal gelmeye başladı.

    Gerçeklik algısı dediğimiz şey 5 duyu organımızdan ibaret aslında. Gördüğümüzde, hissettiğimiz de, dokunduğumuzda bize bazı şeyler gerçek gelir. Ama hepsi beyin denilen en önemli organdan işlenerek bizlere Output verir. Beyin her veriyi direk işlemez ,filtreleme yapar ve referans ister . Beyinde kritik faktör dediğimiz bir bekçimiz vardır bizi bilgi kirliliğinden ve tehlikeli bilgileri bilinçaltımıza sokmaktan korur yani. Yani Bilinçaltımız bizi hayatta tutmak için çabalar. Ve bunun için her bilgiyi ,input'u doğruca işlemez.

    Size burada sayfalarca bilimsel ve teknik bilgi aktarabilirim fakat burada makale ne kadar uzun olursa o kadar odak noktanız dağılacaktır. Aktarmak istediğim şu kendimizi ,beynimizin nasıl çalıştığını henüz insanlık olarak hala tam olarak kavrayamadık. Bu teknikleri ve yöntemleri yurt dışında aktif olarak kullanan insanlar var hatta kadim insanlığın geçmişinden bu yana kullanılan ama unutturulan şeyler bunlar. Peki bu yöntemler insanlığa nasıl katkı sağlayabilir !? Bu yöntemler ile insanlar şunları yapabilir ;
    • Kilo problemlerinden kurtulabilir
    • Sigarayı bırakabilir
    • Herhangi bir fobisinden kurtulabilir
    • Anksiyete bozukluğu olan kişiler kolayca bundan kurtulabilir
    • Geçmişte yaşadığı bir travmayı tamamen nötrleyebilir
    • Uyku problemi varsa bundan kurtulabilir
    • Özgüven sorunu olan insanlar yine kolayca bundan kurtulabilir
    • Kolayca yeni bir dil öğrenebilir

    Burada daha aklıma gelenleri yazdım fakat daha aklıma gelmeyen bir çok sorunu çözümleyebilir. Bir çoğunuza şuanda bunlar safsata gibi gelecektir ,bu tür şeylere açık olmama rağmen ilk zamanlar bana da biraz gerçek dışı gelmişti. Bu alanda herhangi birinden ücret talep ederek bir çalışma yapmıyorum. Etrafımdaki insanlara elimden geldiğince ücretsiz bir şekilde yardımcı oluyorum. Bu zamana kadar hayatlarına dokunduğum bir kaç kişi olmuştur. Şimdi sizler de farkındalık yaratmak ve insanları daha çok bilinçlendirmek amacıyla forumdan bir kaç arkadaşa bilinçaltımızın nasıl çalıştığı ile ilgili eğlenceli bir kaç şey gösterebilirim.

    İzmir'de yaşıyorum. Yarın burada hava güneşli ve güzel .Bostanlı sahilde eğer bunu deneyimlemek isteyen arkadaşlar varsa PM 'den bana ulaşsın. Anlattığım şeyleri desteklemek amacıyla Göstereceğim şeyler eğlence amaçlı olacaktır fakat sizde inanılmaz bir şekilde farkındalık yaratacaktır.

    Not: Lütfen gelişime ve yeniliklere açık ,dalga geçmeyecek ,tiye almayacak kişiler iletişimde bulunsun. Anlattığım şeyler size mantıklı gelmiyorsa yazmayın arkadaşlar
  • 09-02-2024, 11:57:59
    #2
    La Vierta Secta
  • 09-02-2024, 12:03:27
    #3
    Herhangi bir tarikata üye değilim arkadaşlar Özelden yazanlar olmuş. Sadece insan beyninin nasıl manipüle edilebilineceği ve gerçeklik algısının nasıl değiştirilenebileceği ile ilgili bilgiler verdim. Deneyimlemek isteyenleri de davet ettim. Bu bir deneyim ..
  • 09-02-2024, 13:03:46
    #4
    redgen01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herhangi bir tarikata üye değilim arkadaşlar Özelden yazanlar olmuş. Sadece insan beyninin nasıl manipüle edilebilineceği ve gerçeklik algısının nasıl değiştirilenebileceği ile ilgili bilgiler verdim. Deneyimlemek isteyenleri de davet ettim. Bu bir deneyim ..
    Senin araştırdığın konuları teknolojik bakış açısıyla inceleyen çok az insan var. Gelecek için çok iyi bir temel şuan yaptıkların
  • 05-03-2024, 21:41:25
    #5
    Biorezonans Terapisi Cihazları ve DpDr (Depersonalizasyon ve Derealizasyon) konularını araştır hocam aynı konular üzerine çalışmalar bunlar bende bir dönem çalışmıştım.
  • 05-03-2024, 22:40:49
    #6
    birgün deniz kızı,uzaylı görünecek inanıyorum ama ne zaman