Merhabalar değerli forum üyeleri. e-ticaret Giyilebilir Teknoloji akıllı saat - kulaklık gibi ürünler satıyorum, web sitem teknore. com
ads reklamları Alışveriş reklamları aktif güzel aktiflik maliyeti güzel, ama satış dönmüyor ne yapabilir değerli yorumlarınızı bir müşteri gibi yorumlarsanız sevinir teşekkürler.
e-ticaret satış dönmüyor beyin fırtınası
5
●266
- 01-02-2024, 23:21:09Biraz inceleme sonucu şunları yazabilirim.
- Site güvenilir gözükmüyor, bunun nasıl yapılacağını tam anlamıyla bilmiyorum bir müşteri olsam ve siteye girsem almazdım, o güveni yakalamak lazım. Site kesinlikle daha da geliştirilmeli.
- Googleye "teknore" yazınca site adresiniz tek çıkıyor google'a kaydınızı yapın ve "teknore" yazınca gerçekten sizinle ilgili çok şey çıkmasını sağlayın. Çünkü şuan sadece siteniz çıkıyor.
- Sosyal medyayı aktif olarak kullanmanızı öneririm orada çeşitli videolarla vs ilgi çekebilirsiniz, viral pazarlamaya başvurabilirsiniz hem maliyetsiz hem etkili oluyor.
- Dolap, gardrops, sahibinden gibi uygulamaları da pazaryeri gibi düşünüp kullanabilirsiniz bence.