Türknet Zam 399.90 TL
92
●6.448
- 20-01-2024, 10:57:03Hocam poyrazda sorun yaşadığınız internet eve kadar fiber miydi ? Genelde sorun yaşamayanlar evet kadar fiber kablo döşenen , yeni alt yapısı olanlar.Hiper v.s olanlar sorun yaşıyor.by_tmrci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-01-2024, 17:53:30Dün geçiş için başvurdum E devlet internet bankacılığıyla onayladım ve an itibari ile Netspeedliyim.sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşmeyi çıktı al imzala kargolama derdi yok. E devlet üzerinden online onay ile hallediyorsunuz.
278 tl 6 ay 50 tl indirim var 228 tl. Hocamın ref kullandım 208 tl. Maks 100mgbt Turk telekom alt yapısını kullanan arkadaşlar için kesinlikle öneririm. 6 ayda 1200tl daha ucuz ödemiş oluyorsunuz.
Ref kodumu kullanmak istiyen arkadaşlar varsa E9ED4B 12 ay boyunca 20 tl siz 20 tl ben indirim kazanmış oluyorum.
Arkadaşını Getir Kampanyası
Davet Kodunuz
E9ED4B

Turknet ile birebir aynı değeri yarı yarıya daha ucuza almış oldum. - 20-01-2024, 20:40:46
- 20-01-2024, 20:53:24@ytbattal; hayırlı uğurlu olsun. Fiyat çok iyi. Netspeed candır. Yani ben aşağı yukarı 9-10 sene TT kullandım onun sonrasında millenicom a geçtim ama hiç bir personele ulaşamadığımız için netspeed geçtim ve zamları genel herkes yaptıktan sonra en son bu firma yapıyor genelde ve en az yapıyor.
Neticede Ana sağlayıcı TT zam yaptıkça tüm firmalar yapıyor zammı buna yapılacak birşey yok dostlar.
Şu firma hiç yapmıyor diyorsanız herkes bütçesine göre hareket ediyor neticede ama benim için bir olası durumda çağrı merkezini aradığım zaman karşımda adam olması konuşması önemli. Tickete herkes yanıt gerir önemli olan canlı konuşan birisi anlık destek sağlaması.
Bu yüzden netspeed kullandıklarım arasında en iyisidir, herkese tavsiye ederim. Hoşuna gitmeyen anında kapattırabiliyor neticede. İmzamdan herkes ulaşabilir.
Güzel günlerde kullanın. ♥️😊
