• 18-01-2024, 21:15:58
    #46
    Babam 6 ay ömür verdikleri ileri evre akciğer kanserini yendi dostum. Asla umutsuzluğa kapılma, Allah büyük...
  • 18-01-2024, 21:23:06
    #47
    Rakipsiz
    Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalarınızı versin inşAllah
  • 18-01-2024, 21:24:24
    #48
    Kardeşim Allaha acil şifalar versin öncelikle. Siz her şeye rağmen dirayetli olun, mutlu olun ve moralinizi sürekli yüksek tutmaya çalışın!
    Umarım tedavi süreci bitince mutlu haberlerini alırız.
  • 18-01-2024, 21:25:23
    #49
    ChatGPT&Gemini&Manus Pro
    Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
  • 18-01-2024, 21:29:25
    #50
    İyi dilekleri için herkese çok teşekkür ederim, bu günümde yanımda olduğunuzu bildirmeniz beni mutlu ve memnun etti. Allah hepinizden razı olsun.
  • 18-01-2024, 21:30:51
    #51
    Ya ne anlatıyorsun sen o kanseri yenip buraya KANSERİ YENDİM diye konu açacaksın sen pozitif olacaksın sen hayata tutunacaksın. Bak aşağıda sana örnek insan atacağım bunun gibi olacaksın.


    Depremde Kolunu kaybetti pes etmedi
  • 18-01-2024, 21:30:58
    #52
    Dr ların bir şey bildiği yok. Yani elbet var ama her insanın bağışıklığı çok farklı. Benim teyzem çok ciddi bir teşhis ile o kadar kısa süre verdiler ki dr lar o kadar olur yani. Acilen mezarlık bakın demeye getirdiler... .
    Ağladık mı sızladık mı çok üzüldük mü EVET. ama bir yandan da bilimden ayrılmadık Başka dr bulduk ameliyat edilemez denen ameliyatı adam yaptı! ve süre vermeyeyim nazar değmesin. ama Hamdu Senalar ola sağ salim bizimle ki gercekten oktan bir teşhisti

    Demem o ki : mutlak ama mutlak ameliyatı yapacak dr bulunuz. bazı unluler yurt dısına gidip ameliyat oluyor cunku burada cerrahlar urkek olabiliyorlar ozellikle devlete baglılarsa yapmaktan kacıyorlar kac cerrah gezdik istanbulda süre az denince gunde 3-4 prof cerrah gezdik ozellerine gittik. ancak özel hastanede bir prof cerrah bulduk cepten ciddi odeme de yaptık teyzem kredi cekti.

    ama sonunda bulduk! (Biz bulmadık Rabbim nasip etti.Ama deli gibi de aradık.)

    Yani pes etmeyin!
    Ameliyat edecek dr u bulun!
    Tedavi surecince iştahınız kesilse dahi zorla resmen zorla yemek yiyin Zorla.Kilo düsmemeniz çok çok mühim. Kan yapıcı ne varsa listeleyin her gün yeyin tok hissetseniz dahi yiyin. yani nasıl diyim kanınız yuksek olması icin surekli kan yapıcı listenizde ne varsa yattıgınız yatagın yanında olsun tuketin. bol su icmeye simdiden baslayın ve d vitamini dusukse hemen d vitamini almaya baslayın tabi dr a sorarak onu hep yuksek tutun.

    Sağlıklıyım bunu her gün tekrar edin kulaklarınız duysun bedeniniz duysun bunu sık sık tekrar edin.

    Dr ların bildiği bir şey yok. Biz bunu teyzemde yasadık!

    Geçecek!
  • 18-01-2024, 21:31:13
    #53
    Allah şifanı versin dostum. Tedaviyi reddetme fikrini aklından çıkart derim. Hayat mucizelerle dolu. Moralini yüksek tut ki bu hastalığın en büyük düşmanı moraldir. Allah şifanı versin tekrardan.
  • 18-01-2024, 21:45:01
    #54
    çok geçmiş olsun moral olarak iyi olman lazım fakat üzülüyorum kim mutlu ki. mutlu olduğunuz şeyleri yapın oyun oynayın ne isterseniz.