Flarum 1.0 beta ile doğan bu uzantı nihayet pek çok hata düzeltmesi ve iyileştirmenin ardından kararlı bir şekilde sizlerin karşısında.

Yazılım ve uzantı yönetimi için SSH erişimine olan bağımlılığın üstesinden gelmek, birçok kullanıcı için sürekli bir zorluk olmuştur. Uzantı Yöneticisi, uzantılara ilişkin bu zorlukları çözse de, ilk yazılım kurulumu hâlâ komut satırı kullanımını gerektiriyor.
Bu konuyu daha da ileri taşımak için, her ana Flarum sürümü için Uzantı Yöneticisi ile birlikte verilen paketler yoluyla kurulumu tanıtıyoruz. Bu, CLI komutlarından rahatsız olan kullanıcılar için alternatif bir kurulum yöntemi sunar. Kullanıcılar uygun PHP sürüm paketini seçerek, composer kullanmadan doğrudan Flarumu kurabilirler.
Flarum kullanmak isteyenlere müjde niteliğinde.