Dostlar böyle günlerde belli olur.
15
●644
- 04-01-2024, 01:09:10bence de çoğu şey birbirimize karşılıklı yaptıklarımızdan dolayı oluşuyor artık insanlar karşılarında ki insanın maddi gücü yok ise o kişiyi pek dikkate almıyorlar, ama halbuki insan olarak biz özgür düşüncelere ve fikirlere sahibiz duygulara sahibiz hepimiz birbirimizden farklıyız ilk bunlar gelmeli bir insanı insan olduğu için o olduğu için fikirleri duyguları olduğu için dinler tanırım bir çıkar için değil bu böyle olmalı zaten ama ne yazık ki bazı insanlarda böyle değil kendi kararları
- 04-01-2024, 01:11:34Selam olsun,Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşüncelerine saygı duyarım ve böyle daha mutlu oluyorsan gittiğin yol doğrudur.
İnsanlar hep tek doğru yol olduğunu düşünse de bir çok doğru yol vardır, kişiden kişiye doğru yol değişebilir.
Ben eleştirilerine katılıyorum ancak bunları göğüslemekten ve üstesinden gelmeyi yol ediniyorum ki bende böyle mutluyum.
Kimse için kendi yaşam tarzımda değişiklik yapmayı kabul edemem.
Zaaflarım var ve faydalanacak bir çok sözde insan var etrafımda.
Bu zaafları yok edilecek şeyler olarak görmüyorum.
İnsanların zaaflarımdan faydalansa bile bana zarar veremeyeceklerini biliyorum ki 41 yıllık serüvenimde bu böyle oldu.
Hepimiz farklı insanlarız ne benim yolum üstün ve kadim yoldur ne bir başka arkadaşın yürüdüğü yol.
Burada önemli olan şey insanın kendini mutlu edecek yolu, kendine uygun yolu bulması ya da en azından aramasıdır. - 04-01-2024, 01:14:05Üyeliği durdurulduDün bir söz paylaştım. En yakınımdaki, sürekli yüz yüze olduğum arkadaşım o sözle dalga geçerken, farklı ülkede yaşayan ve yılda bir kere görüştüğüm arkadaşım sıkıntımı anlayıp saatlerce çözmeye çalıştı.
Maddiyat, akrabalık, kan bağı vs. vs. Hepsi önemsiz şeyler. Size inanmayan, sizi önemsemeyen kim varsa silip atın.