
BU KONU BERABER KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE BİRŞEYLER YAPABİLMEK İÇİN AÇILMIŞTIR. LÜTFEN KAPATILMASINA NEDEN OLACAK YORUM YAZMAYINIZ.
Bu olay sadece benim haberine denk geldiğim 4. olay. Sınırdan kaçak girdikleri yetmedi artık kız çocuklarınımızı kaçırmaya başladılar ellerini kollarını sallaya sallaya. Bu sene başlarında bir kız coçuğununda pakistana kaçırıldıı ortaya çıkmıştı.
Arkadaşlar insanlar elbette daha iyi şartlar altında yaşasınlar ama zihniyet farkını görmemiz gerekiyor. Sen güzel kardeşim anadolu müslümanı sen 12 yaşında çocuğa çocuk diye bakarken gelenler evlenilecek "kadın" diye bakıyorlar. Yarın hangimizin kızına namusuna göz dikecekler belli değil. Almanya gibi seçmece göçmen alan bir ülke değiliz ki sahip çıkalım.
Forumda ortak bir bildiri hazırlayalım imzalayıp yetkilelere iletelim kanunlar çerçevesinde. Forumumuzda ki avukat arkadaşlar bize yol yordam göstersin kanunlara aykırı olmayacak şekilde tepki gösterelim.
Sevgili r10 halkı biz bu milletin ticaret ile uğraşan sınıfıyız. TÜm ülkelerde gelişmeleri tüccar sınıfı tetiklemiştir. Biz ses çıkarmazsak dur demezsek asgari ücret ile emir altında çalışanlar hiç tepki koyamaz. Konu çocuklarımız lütfen birlik olup birşeyler yapalım.
3 kişi bunu beğendi.