İş Yerine Hırsız Girdi
34
●2.458
- 11-11-2023, 09:29:56Öncelikle geçmiş olsun.
https://www.r10.net/dijital-alisveri...a-okumali.html
Yukarıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.
Ayrıca hareket sensörlü alarm taktırın kuş uçamaz. - 11-11-2023, 09:33:43bir kez gelen hırsız bir kez daha gelir, alarm ve güvenlik kamerası kesin çözümdür kim olduğunu bilirsiniz en azından. Böyle durumlarda giren kişi genelde tanıdığınız insanlar oluyor. Özellikle bir şey aramış gibi görünüyor aradığını bulamayınca da çıkmış, hırsız olsa pc kasası ya da monitörü bile götürürdü ne çalsam kârdır diye.
- 11-11-2023, 10:04:30Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ayda 2 defa binaya hırsız giriyor. Kamera, Alarm bütün sistemler var üstelik adamları yakalayıp bağırıştık. Görüntüleri polise teslim ettik herhangi bir işlem uygulanmadı. En son bıçak çektiler çeken kişiyi hapse attılar onun dışında diğerlerini umursamıyorlar birşey çalmadığına göre birşey yapamayız diyorlar. İnsan ölünce adalet yerini bulacak onu anlıyoruz. Sizlere de geçmiş olsun önlemlerinizi daha sıkı şekilde almaya çalışın kapılarınızı iyice kitleyip çıkın.
- 11-11-2023, 10:12:52Üyeliği durdurulduSağolun hocam kapılar ağır demir güvenliği tam lakin kiracıyla bağlantılı yer tahtaydı orayı duvar yapacağız. Telefonum çalındığında bana Emniyet müdür yardımcısı ora arka sokak olur demesi kızdırdıydı . Dışarda biri söylese kabullenir insan ama polisin böyle demesi açıkça ilgilenmiyorumdan farksız oluyor.xMadzzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-11-2023, 10:14:39Aynen öyle ilgilenmiyoruz demek anlamına geliyor. Hırsızlar daha ne yapsın bizi öldürsün ondan sonra mı ilgilensinler son zamanlarda artık can güvenliğin için polisten bile yardım alamıyorsun.Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle