" kullananlar gerçekten yapmayın lütfen bunu hakkınızda çok olumsuz düşündürtüyorsunuz. Normal bir iletişim ile çözülemeyecel problem yok, iki taraf da birbirini anlayabilir. 100 lira verdin diye karşındakine istediğin şekilde konuşabileceğini sanma.5000 liralık iş yaptığım adam ile o kadar güzel iletişim kuruyorum ki, hatalarımız olursa birbirimizi anlıyoruz ama maksat para da değil aslında daha çok Türk kültüründeki bu "ben seni satın aldım" algısı.
Gelmiş adam benden önceden 10 yorum almış mesela bu sefer yine yorum alacak ama "20 tane" "bana en son ne olur?" Diyor. 500 yorum alan adam indirim istemedi daha benden. Ticaretten soğutan o kadar çok hata var ki.
Kral, reis, dayı gibi hitap şekilleri de ayrıca çok itici geliyor bana, bu sadece benimle alakalı bilmiyorum başka böyle düşünen var mı ama hocamdan şaşmamak en iyisi.