Evet mouse sıkıntısı bende de var.
Ama ben bir yerden sonra alıştım artık öncesinden daha rahat ve hızlı kullanmaya başladım.
Benim de tek yaşadığım büyük sorun Caps Lock sorunu. Mac klavyeden hızlı hızlı bir şeyler yazdığımda her basma da açıp/kapamıyor. Tekrar basmam gerekebiliyor.
Bu sorun sadece bende mi yoksa genel problem mi anlamadım bir türlü.
Linear Mouse yükle hocam Windows kadar olmasa da yakın oluyor kullanımı.
Caps Lock konusu bende de sorun

Windows klavye kullanıyorum, mutlaka apple klavye alacağım.
4 ay macbooka geçeli niye bu zamana kadar geçmedim diye kendime kızıyordum.
iPhone gibi daha stabil.
2006 dan beri mac fanıyım.sizin sorunlar ne ki. biz radyo dinleyemezdik,her videoyu filmi açamazdık,tv izleyemezdik ( bunların her biri için ekstra aparat gerekliydi ). ppc işlemcisi vardı,intelli mace geçmedim windowslaşmamak için. 5 senedir imac çıksın diye bekliyorum.windowstayım 2018 den beri.zerre program yazılım kullanmadım. tek yaptığım internete girmek,film izlemek, alışamadım windowsa bir türlü.
windowsta mace geçmek genelde daha olumludur ama macten windowsa geçmek bariz ağır daha olumsuzdur
Bu biraz da alışkanlıklara bağlı. Ama dediğiniz gibi Macos a geçince işlemler daha da kolaylaşıyor, kısayollara alışırsanız.
Ben gün içinde hem Windows hem Macos kullanmak zorundayım.
PSD ürün resimleri hazırlıyorum yüzlerce, artık ister istemez elim alıştı, tam istediğim noktaya gidiyor mouse

Dolayısı ile fare hareketleri benim için çok önemli.
İnternette gezinen, film izleyen, haber okuyan, foruma girenler için sorun olmayabilir ama ben hemen farkediyorum.
Bu arada foruma hoş geldiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=4bqwbNTJiIM
2.36 sn e baktığınız da aslında sorunumu anlayabilirsiniz. Trackpad bile olsa o milimlik sapma insanı deli edebiliyor.

Demek ki tek takıntılı ben değilmişim.