• 02-06-2009, 20:25:12
    #1
    arkadaşlar bugün sitelerimdeki istatistiklere bakarken tamamen alakasız bir durumla karşılaştım. sitemin birine wardom.org sitesinden sitemin ilgili sayfası yerine
    http://www.wardom.org/warlogger.r.php?isim=BLACKEAGLE\OLCAY&server=1
    sayfasına gidilmiş
    buradaki BLACKEAGLE benim pc min adı OLCAY kullanıcı adım. Süphelendim ve size sormaya karar verdim biri benim pc me girmeye mi çalışmış ne yapmışlar anlamadım
    ayrıca aşağıda ekran görüntüsü de mevcuttur.
  • 02-06-2009, 20:30:50
    #2
    Üyeliği durduruldu
    nolur nolmaz format at sende keylogeere benzio bütün şifrelerinide değiş
  • 02-06-2009, 20:40:54
    #3
    pc ne trojen sokmuşlar ve loglarından pc nin kullanıcını adını bulmuşlar büyük ihtimal böyledir hocam format at ne olur ne olmaz yada crtl+alt+del görev yöneticisinden gözünüze çarpan bi exe dosyası varsa antili felan onu sonlandırın.
  • 02-06-2009, 21:14:34
    #4
    hocam format attım en temizi korkarım böyle şeylerden
  • 02-06-2009, 21:58:20
    #5
    bu arada arkadaşlar aklıma geldi. Geçenlede r10 da hesabıma girip bir davetiye göndermişler diye konu açmıştım. Bu şerefsizler pc ye girip şifreleri ele geçirip değiştirmeden bilgileri kurcalayıp kullanıyorlarmış. Bugün onlinewebstats daki bağlantıyı görmesem böyle birşey olduğunun farkına varamayacaktım. aman arkadaşlar dikkatli olun. Geçenlerde açtığım

    konuda burada
    https://www.r10.net/forumda/383651-bi...gondermis.html
  • 02-06-2009, 22:14:54
    #6
    Hangi internet tarayıcısını kullanıyordunuz ?
  • 02-06-2009, 23:17:23
    #7
    firefox chrome internet explorer 3 ünü de ara ara kullanırım. Ama en çok firefox kullanıyorum.