Selamlar, artık zamanı geldi diye düşünüyorum.
2 yıl önce New York’a dil eğitimi almak için geldim ve iki yıldır çok yol kat ettim. Hazır olmayı beklememek lazım çünkü ne kadar beklersen bekle hazır olamazsın işin içine girene kadar.
Hem birine ingilizce öğretmek hem de ben de öğretmeyi öğrenmek istiyorum. Bu sebeple ingilizce seveyi düşük, bu işi ciddiye alabilecek ve online bi şekilde dersler yapabileceğimiz bir öğrenciye ihtiyacım var. Tamamen ücretsiz olacak tek isteğim ciddi bir tavırla yaklaşması. Bunun için bana mesaj atabilirsiniz.
Not: ücretsizdir.
İngilizce öğreteceğim
9
●410
- 22-09-2023, 14:05:03Selamlar hocam.
Bende IELTS 6.5 var, şuanda Afrika'da uluslararası bir projede çalışıyorum. İngilizce hayatımın hep bir parçasıydı ancak şuan daha ileri gidemiyorum diye düşünüyorum. B2-C1 arasında sıkıştım gibi. Eğer ileri düzey için benzer bir arayışınız olursa, ben teklifinize talibim. - 22-09-2023, 14:25:56Ögretmeyi öğrenmek keske bu kadar kolay olsaydı... hangi yaş grubuna, hangi amaçla, hangi seviyeye, hangi yöntem ve tekniklerle... iyi bir ing ogrermeni bunları bilir. Bu da oyle kolay degil.