• 20-09-2023, 00:32:15
    #19
    "İki olasılık var: ya evrende yalnızız, ya da evrende yalnız değiliz. İki olasılık da eşit derecede ürkütücü..."
    Arthur C. Clarke



    Diyeceklerim bundan ibaret 😂
  • 20-09-2023, 00:38:51
    #20
    “O öyle bir Allah’tır ki, kendisinden başka tapacak yoktur. Gizliyi de bilir, görüneni de. O çok esirgeyen, çok bağışlayandır.” ( Haşr 22 )
    “Şüphe yok ki, Rabbimiz öyle bir Allah’tır ki, gökleri ve yeryüzünü altı günde yaratmıştır. Sonra da Arş’a hakim olmuştur. Geceyi durmadan takip eden gündüze, geçenin örtüsünü örter. Güneş, Ay, yıldızlar O’nun fermanına tabidir. İyi bil ki, yaratmak da, buyurmak da O’nundur. Alemlerin Rabbi Allah’ın şanı ne kadar yüksektir.” ( Araf 54 )
    “Gökleri ve yeri yaratan, melekleri ikişer, üçer, dörder kanatlı elçiler yapan Allah’a hamd olsun. O yaratmada ne dilerse onu yaratır. Şüphe yok ki, Allah her şeye gücü yetendir.” ( Fatır 1 )
  • 20-09-2023, 00:40:11
    #21
    “Ayrıca O (Allah) bilmediğiniz nice şeyleri de (yaratmış ve) sürekli yaratmaktadır.”
  • 20-09-2023, 03:50:27
    #22
    Dini görüşü müslüman olanlar da cevaplamış ancak sorduğum soru ile islamın alakası yok. Müslümler bana lütfen kaynak gösterin kuran dışı. İspat ve delil istiyorum. Uzay ile ilgili bilgilere ihtiyacım var.
  • 20-09-2023, 04:25:58
    #23
    wontew adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    “Ayrıca O (Allah) bilmediğiniz nice şeyleri de (yaratmış ve) sürekli yaratmaktadır.”
    Hocam bu ayeti bana tam olarak kaynağını iletebilir misiniz alıntı yaparak. Google'da ulaşamadım