Merhaba,
Başlık biraz kafa karıştırıcı olabilir. Birkaç gündür şöyle bir durum yaşıyorum.
Yabancı numaralardan d*landırıcı olduğunu bildiğim saçma kişilerden mesaj alıyorum. Şu şu hesabı takip et deyip 100 TL atacaklarını söylüyorlar ben de takip ediyorum ve 100 TL gönderiyorlar sonrasında dolandırıcıyı engelliyorum.
Bu şekilde 500-600 tl gibi meblağ banka hesabıma giriş yaptı. İlerde başımı ağrıtacak bir durum yaşar mıyım sizce ?
D*landırıcılardan Hesabıma Para Girişi Hk.
29
●3.006
- 14-09-2023, 13:10:35bişey olacağını düşünmğyorum ama vergisel olarak sıkıntıya düşebilirsin ona bi dikkat et
- 14-09-2023, 13:10:45Kendini uyanık zanneden arkadaşlar çok yakında foruma dava konularını açmaya başlarlar.
https://www.r10.net/freelancer/37278...nda-uyari.html - 14-09-2023, 13:12:44Bu paralar genelde çalıntı banka hesaplarından gönderildiğinden başınıza her tür dert açılabilir.
Olası bir soruşturmada tanık konumunda olursanız ne ala, suç ortağı olarak soruşturmaya girerseniz Allah yardımcınız olsun.
Bu beğeni meğeni yorum olayı işin kılıfı, yapılan şey kara parayı bir sürü hesaptan geçirip döndürmek. Başta ufak ufak paralar atıyorlar devamında iştahınızı kabartacak tekliflerle geliyorlar sen şu hesaba şu kadar yolla ben sana şu kadar yollayayım falan. - 14-09-2023, 13:15:25Bilgilendirmeler için herkese teşekkür ederim. İade edeyim bu paraları.ŞahinÇkt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani bugün gelen takip isteği Nasa ve Selena Gomez resmi hesaplarıydı instagramda.
Siz bilmediğiniz hesaplardan para almaya devam edin