Erken yaşda kalp krizi
60
●3.728
- 08-09-2023, 18:17:16maalesef istatistiklere bakmak yerine aşıdan demek daha kolay geliyor TÜİK'ten açıp bakabilirsiniz aşıdan önce 2009 dan 2017 ye kadar 2 kat artış olmuş nüfus arttı sağlıksız beslenme arttı evden çalışma arttı hareketsizlik arttı ama tabi tek sorumlusu aşı, aşı olmayan zeki arkadaşlar sonsuza kadar yaşayacaklar kendilerine bol şanslar dilerim.
- 08-09-2023, 18:50:57kesinlikle aşı tamam sigara alkol kullanımının da etkisi var fakat ben küçük bir köyde yaşıyorum burada bu yıl 5-6 kişi kalp krizinden vefat etti kesinlikle ve kesinlikle covid aşıları krizi tetikliyor bundan eminim herkes aşı diyorsa bu olağan bir durum olamaz zaten
- 08-09-2023, 18:52:34Aşının hepsini oldum arkadaşlar aşı karşıtı degilim ama. cevremden 40 yaşlarında insanlar ölmeye başlayınca insan bir oturup düşünüyor. onu soracak olursanız. benim babam 2 ci aşıdan 6 saat sonra ferç geçirdi 6 ay sonra vefaat etti. ama babamda yok yoktu kalp vardı cigerlerinin 1 tanes si bitikti 2ci cigeri yarımdı tansiyon şeker vardı mekanı cennet olsun.
- 08-09-2023, 19:19:04Tamamen aşıdan oluyor demekle aşıyı babasının malı gibi savunmak da hatalı. Her konuda taraftar olmak ve düşman aramak zorunda değilsiniz. Covid aşılarıyla ilgili yapılan sansürü bilmiyormuş gibi davranmayın. Doktor olsa bile aşıyla ilgili en ufak eleştiride bulunanların sosyal medya hesaplarını kapattıklarını iyi hatırlıyorum. İnsanların kafasında hep şüphe kalması normal .
- 09-09-2023, 01:29:05Tüm gün hareketsizim ve günde 2 litre kola 1 paket sigara tüketiyorum, işin doğrusu sık sık çarpıntı ve kalp ağrısı oluyor. Son 10 saattir yaşadığım çarpıntı sayısı 3'ten fazladır. Neyse işte 4 doz biontech olmuştum, keşke olmasaydım yakında bu aşı yüzünden kalpten gideceğim
