Herkese selam,
Daha öncesinde Hepsiburada'dan aldığım ürünün sahte çıktığına dair bir konu açmıştım. Ürünü iade edip ücretin yatmasını bekliyorum. (İlgili Konu)
Şikayet edip ürünün sahte olduğunu belirtmeme rağmen, satıcıdan istenen bir fatura ile hepsi burada ikna olabiliyor. Ürünün görsellerini de ilettim, orijinal ürünün altındaki kaç mAh olduğu, giriş çıkış değerlerini yazdığı yazı küçük ve okunabilir şekildeyken, sahtelerde (yani bana gönderilende) silik ve kocaman.
Satıcının koyduğu görsele bakıp, benim attığım fotoğrafa baksalar yine anlayacaklar... Onu da geçtim, satıcı hakkında hala bir işlem yapılmadı, satışlarına devam ediyor... Bu sahte üründen sonra biraz sitede gezinip ürünleri incelemeye başladım, orijinal adı altında satılan ürünlerin bir çoğunun altında sahte olduğuna dair yorumlar var. Anlamayanlar da muhtemelen çok iyi bilgisi olmadığı için yorum yapmamış...
Ürünün iade edilmiş, daha ne konuşuyorsun diyenler olabilir. Ben sizlerin de bir gün böyle bir sorun yaşamanız adına bunları yazıyorum... Bu sorunu yaşadıktan sonra Amazon'dan bir powerbank aldım. (ORİJİNAL)
HepsiBurada Sahte Ürün Rezilliği
11
●498
- 06-09-2023, 12:01:05Hepsiburada çok kötü. Müşteri yanlısı tutumları yok. Bana bozuk klavye göndermişlerdi. 1 ay sonra ücreti yatırdılar. Güya logitech merkezine gönderip teyit alıyorlarmış. Hepsiburada bu süreçte oyalamak dışında hiçbir işe yaramamıştı. Hepsiburada pişmanlıktır. Elbet sana da denk gelir.
- 06-09-2023, 12:01:11Yil 2016 veya 2017. Hepsiburadan dan ben de bir powerbank almistim ve sahte oldugu besbelliydi. Hemen butun delillerle hepsiburada'ya yazadim. Iadeyi aldim ama benim talebim ayrica bu satici icin birseyin olmasiydi. Tabiki de bir sey olmadi, ve o siteden o son siparisim oldu!
Ayni rezalet trendyolda da var birok urunde. Ortalik sahtecilerle dolu. Ama bildirince onlara karsi tutumunu bilemeyecegim, denk gelmedi. - 06-09-2023, 12:02:32Hocam basit bir çözüm amazon kullanın adamlar her şekilde satılan ürünün arkasında satan farklı satıcı olsa bile. 3 kuruş fazla verip kendi paramız ile rezil olmaktan rahatça kurtulabiliriz. Hepsiburada dan 1200 civarına kol almıştım adamlar sahte ürün gönderdi çok belli oluyordu ürünü iade ettim. Hepsiburada ya şikayet ettim hala aynı şekilde satmaya devam ediyorlar.
- 06-09-2023, 12:02:38Faturası varsa orjinaldir algısı var, davada açılsa bir şey çıkacağını sanmam.