Herkese selam,
Daha öncesinde Hepsiburada'dan aldığım ürünün sahte çıktığına dair bir konu açmıştım. Ürünü iade edip ücretin yatmasını bekliyorum.
(İlgili Konu)
Şikayet edip ürünün sahte olduğunu belirtmeme rağmen, satıcıdan istenen bir fatura ile hepsi burada ikna olabiliyor. Ürünün görsellerini de ilettim, orijinal ürünün altındaki kaç mAh olduğu, giriş çıkış değerlerini yazdığı yazı küçük ve okunabilir şekildeyken, sahtelerde (yani bana gönderilende) silik ve kocaman.
Satıcının koyduğu görsele bakıp, benim attığım fotoğrafa baksalar yine anlayacaklar... Onu da geçtim, satıcı hakkında hala bir işlem yapılmadı, satışlarına devam ediyor... Bu sahte üründen sonra biraz sitede gezinip ürünleri incelemeye başladım, orijinal adı altında satılan ürünlerin bir çoğunun altında sahte olduğuna dair yorumlar var. Anlamayanlar da muhtemelen çok iyi bilgisi olmadığı için yorum yapmamış...
Ürünün iade edilmiş, daha ne konuşuyorsun diyenler olabilir. Ben sizlerin de bir gün böyle bir sorun yaşamanız adına bunları yazıyorum... Bu sorunu yaşadıktan sonra Amazon'dan bir powerbank aldım. (ORİJİNAL)