• 04-08-2023, 01:32:21
    #1
    Az önce konu açtım silinmemesi için ricada bulunmuştum konuda herhangi bir algı gibi olumsuz birşey yoktu. Arkadaşa haksızlık yapılmıştı anket ekledim formun %80i haksızlık yapıldığını onayladı fakat sorun çözülmeden konu silindi. Bir moderatör niye haksızlık karşısında susuyor ve konu siliyor. Olumsuz düşünmeyelim mi? Eleştiri yapmayalım mı? Ne olsun istiyorsunuz anlamış değilim
  • 04-08-2023, 01:33:26
    #2
    Kayda değer bir şikayet yok
    birde 100 tl altı şikayetlerde geçersizmiş herhalde
  • 04-08-2023, 01:35:24
    #3
    Konuyu bilmeyenler için açıklayayım az önce @neto adlı kullanıcıya yapılan haksızlık hakkında açmıştım. Sebep olan kural ise buydu



  • 04-08-2023, 01:37:08
    #4
    Şikayet konusunu ve arkadaşın banlanmasının sebebi olduğu konuyu inceledim. Şikayet konusunda aylar geçmiş ama iadesini alamamış ve 100₺ altı olduğu için konu kapatılmış. Kendi fikrim mod arkadaşlar gözden kaçırmış olabilirler, eğer iadeyi sağlamazsa zaten şikayet edilen kişi forumdan uzaklaştırılacaktır. Ama konu bu değil. Burada esas yanlış anlaşılma mod'un şikayet konusuna yaptığı son yorumdaki eksik bilgilendirme diye düşünüyorum. Buraya dikkat edelim, şöyle bir şeyde var kaç ay geçmesine rağmen iadeyi yapmamış, bu şikayet konusunun ban ile sonuçlanması gerektiğinin düşüncesindeyim. Yani burada iki tarafında kusurları var. (Şikayetçi olan üyenin ban sebebi olan konu hk.)
  • 04-08-2023, 01:38:45
    #5
    🔶 Stripe - Paypal 🔶
    Tekrar tekrar ifade ediyorum.

    1. Arkadaşınızın açtığı konu "algı" üzerinedir. Forumun sahibi olan Coşkun Bey bir karar vermiştir ve biz de uyguladık.
    2. Açtığınız konuyu silmedik, öncesinde detaylıca tartıştık, olayları bizzat anlattım. Tekrar ediyorum burası devlet dairesi değil. Anket açmışsınız hala algı yapmaya devam ediyorsunuz. Anket sonucu %99 çıkarsa banı açılacak diye mi düşünüyorsunuz?
    3. Konu tartışıldı ve webmaster forumunun içinde gereksiz bir konu olmasından dolayı silindi. Silinirken de size "cevaplar konu altında verilmiştir" şeklinde bildirim gönderildi. "Sorun çözülmeden konu silindi" diyorsunuz. Bu size göre bir sorun, çözülecek bir tarafı yok.
    4. Ne olsun istiyorsunuz demişsiniz, bunu bilmiyorum fakat sizin uzaklaştırılmak istediğinize eminim. Biz sakin yaklaştıkça burayı sosyal medya hesabınız sanıp konu açmaya devam ediyorsunuz. Şu anki uzaklaştırma önceki "eleştiri" konunuz için değil hala ihlallere devam ederek bizi yormaya devam ettiğiniz bu konu içindir. Bu süreç forum kurallarını iyice okumanız, başkası adına konu açmamanız, burasının özel bir mülk olduğunu öğrenmeniz için yeterli bir süre olacaktır. İyi geceler.





    Gazapizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuyu bilmeyenler için açıklayayım az önce @neto adlı kullanıcıya yapılan haksızlık hakkında açmıştım. Sebep olan kural ise buydu




    Ben cevap yazarken hala aynı konuyu gündeme taşımaya devam ediyorsunuz. 1500 beğeni ya da oy da alsanız burada sizin yapacağınız anketin sonuçlarıyla uzaklaştırmalar belirlenmiyor. Bunu biliyor olmanız için üyelik yaşınız fazlasıyla yeterli.