Hadisenin hakkı yendi
30
●1.821
- 17-05-2009, 19:37:05Üyeliği durdurulduyorumsuzplayofcs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tek kişi bile oy vermemiştir ki bize puan versinler
- 17-05-2009, 21:11:49Hadisenin hakkı 4üncüydü ve öyle de oldu. Asıl hakkı yenilen bana göre finlandiya,ukrayna oldu. Bizim şarkımız güzeldi ama biz güzel yaptık kesin birinci olacağız diye birşey yok.
Eurovision artık ne olduğu belirsiz birşey oldu. Türkiye başta olmak üzere azerbaycan,ermenistan,israil bunların eurovisionda işi ne ? Eurovision adından da belli olduğu gibi Avrupa ülkelerini kapsıyor. Bu şekilde yaparak zaten formatın dışında çıkmışlar. Yarın hindistan da girse engelleyemezsin.
Bu yarışmanın güzel olmasını istiyorsak sadece avrupa ülkeleri katılır. Kurucu üyelermiş fln diye bir şeyi kaldırıp yarı final 1de 6ülke diğer yarı finalde 6 ülke seçersin 12ülke arasından da en güzelini seçmeye çalışırız. 42 ülke arasından 25tane seçiyoruz işkence gibi. 3-4saat tv başında takılı kalıyoruz sonra.
Komşuya oy verme işine gelince malesef durum bu şekilde işliyor. Bize oyverenler iyi şarkımız var diye vermedi. Gurbetçilerimiz verdi komşu ülkemiz verdi. Bizde aynı şekilde yaptık. Biz böyle yapıyoruz ama gidip haritada yerini bilmediğimiz andorradan,izlandadan 12 bekleyelim. Boşuna dememişler Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma diye. Bu şekildeki eurovision formatına her sene rimi rimi ley gibi şarkıcıları yollicaksın ciddiye almiyacaksın.
1 tek kişi bile oy vermemiştir ki bize puan versinler
))) ( Okulda idda meselesi )