• 16-05-2009, 11:47:45
    #1
    12-18 yaş arasına hitap eden site sahibi iseniz lütfen sitenizden ziyaretçilerin birbirleri ile iletişim kuracağı uygulamaları sitenizden kaldırın sitenizin ziyaretçilerinin msn adreslerini kendi istekleri dahilindede olsa yayınlamayın özelliklede ziyaretçileriniz arasında küçük kızlar var ise.

    Reklam

    bu habera bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.35 yaşındaki Alper K. adındaki bir ******** internet üzerinden flash oyun sitelerine giriyor sitedeki küçük yaştaki kız çocukları ile bu sitelerdeki chat uygulamaları aracılığı ile konuşarak msn adresini alıyor. sonra msnde kendinide çocuk olarak tanıtıyor ve kız çocuğuna kullanıyor.

    arkadaşlar lütfen bu tür olaylara sitemizin aracı olmaması için sitelerimizden ziyaretçilerin birbirleri ile iletişim kurabilmelerini sağlayan her türlü uygulamayı kaldıralım. özelliklede ziyaretçilerimiz küçük yaştaki çocuklar ise.
  • 16-05-2009, 12:17:33
    #2
    EuK
    Üyeliği durduruldu
    O şerefsizi cezaevine yollasınlar da orada ona gösterirler flash oyun sitelerini
  • 16-05-2009, 12:20:52
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Böyle kansızlar çooooooooook.

    Hiç çocuklara hitap eden sitem o yönden rahatım.
  • 16-05-2009, 12:26:49
    #4
    Böylelerini asmak lazım..Ailelerinde sucu buyuk 12-18 arasında bir kız cocuğunun msn de tanımadığı biriyle konusması onların hataları..Site sahiplerinin birsey yapacağı yok gunde onlarca insan giriyor sonucta ne kadar önlem alınsada gözden kaçma olasığı var..
  • 16-05-2009, 12:30:02
    #5
    sonsuzluk_16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böylerini asmak lazım..Ailelerinde sucu buyuk 12-18 arasında bir kız cocuğunun msn de tanımadığı biriyle konusması onların hataları..Site sahiplerinin birsey yapacağı yok gunde onlarca insan giriyor sonucta ne kadar önlem alınsada gözden kaçma olasığı var..
    site sahibi önlem aldıktan sonra bu işin önüne geçilir. sen site sahibi olarak sitenden sohbet bölümünü kaldırırsan o adam o küçük kızların msn adresini hiçbir şekilde alamaz. benim blogum var yorumlar onaylıdır ve bu tür olaylar sebebi ile hiçbir şekilde yorumlarda msnimi ekle diye yazılan msn adreslerini yayınlamıyorum. yorumu düzenleyerek msn adresini siliyorum.
  • 16-05-2009, 12:51:02
    #6
    Uyarı için sağolasın kardeşim.herkesten önce suç çoluk çocuğu pc başında tek bırakan ana babada.ama neyse susuyorum.
  • 16-05-2009, 13:56:05
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Onu cezaevinde damatlar koğuşuna alırlar, artık günde 3-4 defa tecavüz ederler şerefsize.
  • 16-05-2009, 17:34:37
    #8
    chat sitesi sahipleri vazgeçmeyecektir bundan ne yazıkki
  • 16-05-2009, 21:23:27
    #9
    Flash oyun sitesine ne ziyaretçi defteri konmalı ne de chat tarzı sayfa. Küçük arkadaşlarımızı kontrol altındayken oyun oynatmalıyız.