• 16-07-2023, 16:26:25
    #28
    avrupa ülkelerindeki muadil uygulamalara göre martı çok pahalı. 20 dakika kullanıp gideceğiniz yere taksi ile gitseniz daha uyguna gelir. ayrıca moov tiktak gibi uygulamalarda milyonluk arabaları dakikasını 5 6 tlye veriyorlar ama bunlar 5 10 bin tllik scooter için 2 3 tl dakikalık ücret alıyor. (bayadır kullanmıyorum güncel fiyatları bilmiyorum)
  • 16-07-2023, 16:48:26
    #29
    Yahu şu arkadaşa başarılı demek için ciddi olarak ya yakını olmanız ya da gözlerinizin görmüyor olması lazım.

    Martı'nın bu kadar palazlanması ile evliliğinin başlangıcının aynı zamanlara denk gelmesi ve cumhurbaşkanından icazet alması sonrası Allah'ın yürü ya kulum demesi gerçekten de büyük bir başarı örneğidir.

    Bakmayın şimdilik taksiciler ile böyle dalaştığına yarın öbür gün saraydan gidecek bir talimat ile kendi girişimini gömüp taksicilere destek bile verebilir öyle bir karakteri var kendisinin.

    Hepsini geçtim miting yapması ve uygulama üzerinden kullanıcıları bu adamı karşılamaya davet etmeleri ancak bu ülkede arkanda hükümetten birileri varsa mümkün olabilirdi.

    He bu arada girişimi de yurtdışından çalıntı ve oradaki açığı gördükten sonra başkalarının girmesini engellemek için bizzat hükümet tarafından diğer sektördeki kişileri engellemesi ile büyüdüler.

    Bunlarla birlikte büyük denilebilecek bir de BinBin kaldı onun da artık AKP ile olan samimiyetini bilmeyen kalmadı zaten.

    Velhasılıkelam bu ülkede başarılı olmak için güzel bir fikre değil iyi bir bağlantıya ihtiyacınız olduğunu kabullendiğiniz zaman her şey çok daha güzel olacak.

    https://www.birgun.net/haber/binbin-...-kuzeni-379961

    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-girdi-1914587
  • 16-07-2023, 16:56:16
    #30
    aşırı ego ve şımarık tavrını bırakıp
    biraz daha mütevazi olsa daha çok sevilebilir.
    bir şirket tuttu diye nedir bu motivasyon konuşmaları vs
    bir şey uretilmedi ki hazır sistem ülkeye getirildi.
    Murat Ülker de bile bu kadar ego yok
  • 16-07-2023, 19:13:52
    #31
    Administrator
    Farklı bi model ne yapmaya çalıştığını henüz anlayamadım.
    Büyük platformları ve büyük şirketleri yönetenlerde, lider ruhlu insanlarda ego olabilir bende de var fakat bundaki çok acayip bi seviye.
    Ayrıca IQ seviyesini merak ediyorum Bu saatten sonra %99 mütevazi bile olmaya çalışsa yapmacık olur üzerinde durmaz artık..
  • 16-07-2023, 21:17:13
    #32
    Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Farklı bi model ne yapmaya çalıştığını henüz anlayamadım.
    Büyük platformları ve büyük şirketleri yönetenlerde, lider ruhlu insanlarda ego olabilir bende de var fakat bundaki çok acayip bi seviye.
    Ayrıca IQ seviyesini merak ediyorum Bu saatten sonra %99 mütevazi bile olmaya çalışsa yapmacık olur üzerinde durmaz artık..
    Ya hocam yine siz forum sektöründe bir başarıya ulaştınız. Belli bir kitle sizin sayenizde ekmek yiyor.
    Bu adam ne yapıyor?
    Fikri çalıntı olarak görmüyorum. Burada bir açık varsa ve sende bunu buraya getirdiysen girişimci sayılırsın. İlla ki hiç bulunmamış bir projeyi bulman gerekemiyor.
    Ama kendini öyle bir noktaya koyuyor ki sanki ülkeyi bu kurtarmış.
    Çok çalışmış, ofiste yatmış, bu işten başka hiç bir şey düşünmemişmişmiş. Hayatı sadece bu iş üzerine kuruluymuş.
    Ya sen akülü scooter işindesin ya.
    Bu kadar vakti ne için harcadın acaba? Kuantum fiziği ile mi uğraşıyorsun ki sen?
    Bir pazaryeri CEO su falan olur eyvallah dersin.
    Gerçekten çok zor, zorlu bir sektör. Rakiplerin var. Eğer yeniliklere imza atmazsan küçük balık olur yem olursun. O adamların kafasında saç da kalmaz.
    Ama bu iş o kadar da abartılacak bir şey değil.
    Demek ki verimli çalışmamış. Verimli çalışsaymış ofis de yatmasına da gerek yokmuş.

    Neyse biraz daha böyle gitsin. İnşallah Paris gibi bir gün bu girişimlerin de kalktığı günleri görürüz. Birileri scooter a binecek diye ortalık çöplüğe döndü resmen.
  • 17-07-2023, 08:48:53
    #33
    Adamda EGO bile yok son dönem devlet zengini Doğru düzgün Türkçe bile konuşamıyor Taksiciler odası başkanına verdiği cevabı izledim durak sahibi sandım.

    Her şeyi bir yana bırakın Yabancı bir ülkede Ülkenin temsilcinin yanında o hareketleri yapmayı bırakın Kendi ülkenizde çalışanınıza karşı bile öyle davranmazsınız.

    Ego arayan Bill GATES e bakabilir adam kendini tanrı sanıyor ama hareketlere bakın. Kaldı ki martı zaten olan bir sistemi getirdi ve Hükümet desteği ile kaçak iş yapıyor ne icat ne devrim
  • 17-07-2023, 09:02:02
    #34
    ayrı bi iticilik var abi adamda sebepsiz.
  • 17-07-2023, 09:08:11
    #35
    bazı desteklerle bir yere geldiği çok açık. ve tavırlarıyla saçma sapan bakışlarıyla irilti ediyor adamı.
  • 17-07-2023, 15:53:43
    #36
    Üyeliği durduruldu
    mhcifci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    25-30 Milyonluk şehrin belki de en büyük trafik sorununa çare buldu. Bunu bir başkası da yapabilirdi, ama bu yaptı.
    Sadece şu kısma cevap vermek istedim.
    Trafik sorunununa care mi buldu? Genelleme yapmıyorum ama bir cok martı scooter surucusu ne kural, ne kırmızı ışık tanıyor. 1 kisilik scootere 3 kisi binenide goruyoruz. Haftada bir mutlaka bir scooter kazasına denk geliyorum. Eve gidince bugunde bir scooter surucusu carpmadan evime geldim diyorum.

    Ikinci bir konu şehrin yarısı MartıTAG surucusu. Onlarda şirketin arkalarinda oldugunu , yasa dışı bir durum olmadigini savunuyor.

    Bu iki yontemle mi trafik sorunu cozuldu , aksine trafik daha da karıştı.